Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2021

Sportiever gaat het vandaag niet worden

Kringloopcouture

Gisteren was ik voor het eerst sinds tijden weer in de plaatselijke kringloop. Ik had (heel modern) via de website een afspraak ingepland. Ik vond een grappig boek over macramé, een spijkerblazer en een geel vest. Ik pinde 11,75 euro en ging blij naar huis.

M. vond het gele vest te groot voor mij en wilde het zelf graag hebben. Ik gaf aan dat de sluiting wel anders is dan bij een mannenmodel. Maar hij zij met ietwat Haags accent, dat niemand de ‘wijvensluiting’ op zou vallen hahaha.

Ik zag dat het pinbedrag niet van de rekening was afgehaald. Gratis spullen zijn altijd fijn, maar dit voelde niet fijn. Dus gebeld met de kringloop, dat mochten ze kasverschil hebben, dat ik dat graag nog even kwam betalen.

Vanmorgen opnieuw op pad. Ze waren blij dat ik langskwam :)

Ook de andere kringloop was open zag ik. Daar mocht ik zonder afspraak naar binnen. 

de koffie loopt geschilderde tekst

Vlak bij de ingang zag ik een voor mij passende tekst. Al heb ik vorige week heel wat afgesport trouwens. Wandelen doe ik wel op (bijna) dagelijkse basis. Maar veel sportiever zal ik niet worden.

Bij kringloopwinkel twee vond ik twee boeken. Eentje verkocht ik direct door met 1,40 euro winst. Zal binnenkort bloggen over de app die ik daarvoor gebruik. Even testen of ik daadwerkelijk ook het beloofde bedrag ga ontvangen.

Would you like to comment?

  1. Wat leuk dat het weer kan! Ik ga ook gauw een afspraak maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, die mis ik ook echt! Ik wil volgende week even hier heen. Hoop dat ik aan een uur genoeg heb...zo lang niet geweest! Hoop ook wat boeken en wat kleding te scoren...

    BeantwoordenVerwijderen