Doorgaan naar hoofdcontent

Amerikaanse taferelen bij Tony Robbins Business Mastery

5 dagen lang training

Of ik mee wilde doen aan een training van Tony Robbins, vroeg Adine van Lekker Leven met Minder
In 1996, 1997 en 1998 volgde ik ook trainingen van deze Amerikaanse ‘goeroe’. (Mocht je hem niet kennen, op Netflix staat een documentaire van hem, I am not your guru). 

Toen was ik in onder andere in Hawaii om de training te volgen. Later heb ik meegewerkt als vrijwilliger in het ART-team. Ik zal de oude foto’s binnenkort even opzoeken.

Nu zou het online zijn, in Nederland, wel op Amerikaanse tijden. Dus rond 15.00u starten en door tot midden in de nacht. Dus boekte Adine een vrijstaand vakantiehuis in Friesland. Wel een 6 persoons, luxe versie. Ieder een eigen badkamer en de slaapkamers een flink stuk uit elkaar leek ons wel slim.


Want langer dan 6 uur waren we nog niet in elkaar gezelschap geweest. Een beetje privacy was een goed vooruitzicht :) Wij lijken op het internet wel heel sociaal, maar zijn wel graag op ons zelf haha.

Volksverhuizing en nog de helft vergeten.

Men neme een paarse Panda, vult deze auto met een dekbed, kussen, eten, aantekenboekjes, een Cashflow spel, toiletspullen en slechts de helft aan kleding.


De andere helft had ik op bed laten liggen thuis. Dus liep ik ruim 3 dagen in dezelfde outfit. Een onderdeel daarvan was mijn Grumpy Cat kerst ‘onesie’. Heel charmant. 

Bewegen, schrijven, eten, bewegen en schrijven

We hebben heeeeeel veel bewogen. Op snelle filmpjes leek onze coördinatie best goed. In het echt waren onze dansbewegingen iets minder flatteus. Dat mocht de pret niet drukken hoor.


Doorgaan tot laat in de nacht was af en toe een beproeving. Adine is door mij ‘besmet’ met het stiften virus en tekende en kleurde er op los. Ook ik schreef zo goed en snel als ik kon mee.

Lang verhaal nog langer. Wij waren elkaar na 5 dagen niet zat. We hebben erg gelachen. Fijne gesprekken gevoerd. Wonderbaarlijke mensen ontmoet. Na terugkomst was het even ‘landen’. Gelukkig was ik deze week nog vrij en weet ik dat het zo werkt bij mij. 

Adine lekker leven met minder Christel het rijke wijf

Eerst nu maar genieten van het aankomende (Paas)weekend.

Reacties

  1. Ik zie "Amerikaanse taferelen" niet als iets positiefs.

    Voor mij betekent dat goeroe-achtige praktijken, gouden bergen beloven... en uiteindelijk, tja, Trump als president hebben, bijvoorbeeld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, zo kan je het ook zien. Wat ik bedoelde is veeeeel (bruikbare en toepasbare) informatie in heel korte tijd. Erkenning, waardering voor ideeën en uitvoering. Het komt altijd neer op zelf dat wat aanspreekt implementeren.

      Verwijderen
  2. Toppers zijn jullie, top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als heel gezellig!! Leuk om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat jullie het zo goed hebben gehad samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel en ook leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z