vrijdag 5 februari 2021

Supersnelle levertijd en een mogelijke vlokdown

Supersjiek handdoeken drogen

Vorige week was ik met mijn vader op pad voor divers klusmateriaal. 

We kochten tegels voor onze badkamervloer. Onder andere ook een nieuwe accuboormachine en een designradiator.

De levertijd daarvan kon wel 9 weken bedragen werd gezegd. Aangezien de huidige verwarming het nog prima doet, was dat geen probleem.

Maar... het was nog geen eens 9 dagen. Echt supersnel. 

Gezien de weersvoorspelling voor volgende week en de mogelijke vlokdown, wachten we nog wel even met het vervangen van de verwarming door een designradiator.

Kunnen we binnenkort onze handdoeken op een luxe manier drogen. En de winterkleding, mocht de voorspelde sneeuw echt gaan vallen.

De radiator staat met verpakking en al in onze garage. Dus je moet het helaas met een foto van mij doen hahaha. 


4 opmerkingen:

 1. Verder met verbouwen. Ga je niet verhuizen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De plannen blijven nog even in de planfase. De huizenmarkt is momenteel wat oververhit als het gaat om een eigen woning. Maar we houden de markt wel in de gaten, mocht er een leuk huis voorbij fietsen :)

   Verwijderen
 2. Oh lekker zo'n radiator! Hebben wij ook...zo fijn om de handdoeken niet kleddernat in de wasmand te hoeven doen! Succes met de sneeuw, denk dat het hier ( hoop het gewoon ) mee gaat vallen....We zullen het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat, die kleffe handdoeken in de wasmand haha. Nou geen code rood hier qua sneeuw inderdaad. Eerder roze. Al waag ik mij zeker niet buiten met de stuifsneeuw.

   Verwijderen