Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 februari 2021

Jaja ik ben ook Clubhouse fan

Het rijke wijf in 'da' Clubhouse

Nou het had wat tijd nodig. Want ja, weer een nieuwe app. Ik heb al de focus van een goudvis :) met de wereld aan mogelijkheden op sociale media.

Aangezien ik vrijwel nooit naar podcasts luister en verder ook niet erg auditief ingesteld ben, moet ik eerlijk zijn dat ik het nut er niet echt van inzag. Ik dacht, al die mensen, wat als ze allemaal door elkaar gaan praten.

Uiteraard had ik van veel mensen al erg veel enthousiasme gezien over de mogelijkheden. Vanmorgen las ik over een toepassing van een hypnotherapeut die het voor zijn sessies gebruikt. 

Gisteravond zag ik dat Adine van Lekker Leven met Minder een ‘room’ (zo heet de omgeving binnen de app) zou hebben over o.a. ‘Money Mindset’. Ze had nog een uitnodiging over (op dit moment werken ze alleen op die manier) en zodoende heb ik nu een account.

F.I.R.E. en H.O.T.

Om half negen vanavond was het zover. Adine begon met haar ‘praatje’. Over FIRE (Financially Independent Retire Early/Eventually) en hoe denken en praten over geld, ervoor zorgen hoe je daar naar handelt.

Onder andere Chris van The pursuit of hot blog was er ook. Leuk je even te horen.

Er was interactie, we hebben gelachen om o.a. de 15.000 waxinelichtjes aankoop van Adine. We hebben wat ervaringen uitgewisseld, over bijvoorbeeld het hanteren van een potjessysteem. De voor- en nadelen van zakgeld. Hoe ver je kunt gaan met besparen? Overtuigingen over hard werken om geld te verdienen. Het was gezellig. M. zat op de bank en luisterde mee. Een beetje alsof we allemaal bij elkaar op bezoek waren.

Lekker zonder beeld. Met de microfoon uit kon ik luisteren en ondertussen nog iets anders doen. Uiteraard zijn er nog veel dingen te ontdekken aan de app. Ik zal al wat interessante onderwerpen staan waar ik nieuwsgierig naar ben. Dus voor nu ben ik fan :)

Uiteraard ben ik benieuwd. Gebruik jij Clubhouse al? Zoja, wie raad je aan om te volgen?

Would you like to comment?

  1. Ik ken het niet, maar klinkt wel heel leuk! Podcast luister ik alleen van porterenee...tijdens het wandelen vaak! Steek er altijd wel iets van op en ze zijn gewoon grappig samen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook bouk. Heb niet eens een koophuus maar krijg positieve energie van ze

      Verwijderen