woensdag 10 februari 2021

Hoge bergen kennen diepe dalen

Toch mijn eigen gevoel volgen

Onlangs haalde ik 750 euro uit mijn crypto winst. Vervolgens sprak ik met M. en dacht dat ik er niet goed aan had gedaan, want, die 750 euro zou niet mee stijgen bladie bla die bla...

Zat wat in natuurlijk (brood ook :)) dus wachtte ik met smart op een verlaging van de koers en legde 'gauw' het bedrag weer in.

Bitcoin koers op 33333
Hier was ik al blij met dit bedrag haha

Ik had het er uit gehaald om een iPad A4 te kopen later tegen een lagere koers weer bij te kopen. Nou, vandaag kon ik mijn lol op. Want de koersen dalen net zo hard als dat ze stegen. Maargoed, de 'winst' had ik al weer bijgestort.

Opnieuw Begonnen schreef het al in een reactie. Het is een volatiele markt. Mooi woord, volatiel. Ik heb mijn mobiel maar weggelegd, want ik bleef kijken en voelde mij een volatiele de.... (iets wat er op rijmt).

Moraal van het verhaal, gewoon mijn gevoel volgen en ophouden met staren naar de koersen.

Goede nieuwe gewoontes

Waar ik mijzelf vandaag een schouderklopje voor kan geven is het minder hard werken. Ik had 'hulptroepen' ingeschakeld voor de mail. Daarnaast heb ik regelmatige pauzes ingelast. 20 minuten gewandeld met M. in het zonnetje. En ook nog een uur eerder gestopt met werken. Nou... #applaus hahaha

Vandaag lag er een voor mij nieuw boek in de brievenbus. Dochter heeft praktijkles tot ruim 19.00u M. volgt nog een training van het werk. We eten lekker makkelijk met zijn twee. Dagelijkse blog al af, hai wat moet ik met al die vrije tijd vanavond :)

2 opmerkingen:

 1. Na een forse stijging wordt er vaak winst genomen. Nu staat hij op 37 duizend.
  Vanmiddag een webinar gekeken en ik verbaasde me vooral over de koersdoelen die genoemd werden. Musk is blijkbaar in januari al ingestapt. Geen idee wie dan wel voor de koerssprong heeft gezorgd.
  Deze webinar was vooral om provisie te vangen van 2% bij aankoop en 1% bij verkoop. Vanaf 50.000 een persoonlijke begeleiding.
  Waarom 50.000 en hoeveel provisie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat zijn forse provisies. Ik betaal 0,25% aan- of verkoopkosten. Minimum inleg 5 (vijf) euro. De eerste 1000 euro aan handelskosten zijn vrij. Heb je wel eens naar Madelon Vos haar video's gekeken?

   Verwijderen