Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 februari 2021

Het voelde alsof ik een grote prijs gewonnen had

Geen grote prijs, slechts 2,99 euro 

Ondertussen denk ik dat 'iedereen' wel bekend is met de Too Good To Go app. Zo niet, echt even naar kijken.

Bij ons in de regio is de kans om de lotto te winnen, volgens mij groter dan een pakket via Too Good To Go (TGTG) aan te kunnen schaffen ;)

Helemaal de groente en fruit pakketten van de Lidl. Al die aantrekkelijke foto's en blije berichten op verschillende sociale media kanalen maakte mijn 'hebberigheid' nog groter.

Maar kijk!!!!

Bie de Lidl

Gisteravond keek ik heeeeeel even op de app en daar was nog 1 pakket. Ik handelde supersnel. Erg enthousiast riep ik M. Hij dacht dat we iets gewonnen hadden hahaha. Maar nee, alleen maar een pakket.

Nou, je ziet wat wij de komende dagen eten. De kleurrijke thee verpakkingen op de achtergrond zaten niet in het pakket. Alle overige groente en fruit wel. Erg blij mee. Benieuwd of je ook ervaring hebt met een lekker of gezond pakket?

Would you like to comment?

 1. Ik heb één keer zo'n Lidl-pakket gescoord, en ik was er erg blij mee. Er zat ZOVEEL in, en het is altijd zo'n leuke verrassing! Vaker kan ik iets ophalen bij de Hoogvliet, de COOP op de Turkse bakker hier dichtbij (en dat is een STUK minder gezond...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ook 1x, nou echt leuk inderdaad. Ja, de ongezonde pakketten zijn hier ook in overvloed. Chocola en andere lekkere (vr)eterij. Turkse bakker klinkt wel weer interessant trouwens.

   Verwijderen
 2. Wij hadden 4 kilo sperzie bonen en 3 kilo paddestoel..en 1 banaan.

  Wij hebben bijna alles uitgedeeld want 500 gram bonen krijgen wij met moeite in 3 maaltijden weg. En paddestoel vinden onze darmen een slecht idee. En het mondgevoel ervan is ook niet onze hobby..
  Ons eerste pakket was voorlopig ook wel de laatste, we hebben een jaar moeten proberen er 1 te scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4 kilo bonen en 3 kilo paddestoel, hai... wat veel. Oh en die ene banaan, ik moest even lachten toen ik dit las. Wat een bijzondere samenstelling van dit pakket. Teleurstellend ook wel. Een jaar proberen. Respect hoor :)

   Verwijderen