Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 februari 2021

Geld met liefde ontvangen

Kun je geld met liefde ontvangen?

Ik kan dat steeds beter. Stijgende cryptokoersen, aanpassingen van een belastingaangifte in mijn voordeel, geld terug van de energie leverancier, spontane geldbedragen bijgeschreven in mijn Paypal account etc.

Gisteren won ik een digitale planner. En ik kreeg een super voorstel van Adine van Lekker Leven met Minder Weet niet of ik er al over kan schrijven, dus wie weet komt dat nog. 

Zodra het geregeld is, ga ik wel e n o r m uit mijn zogenaamde ‘comfortzone’. Maargoed. Blijven doen wat ik altijd al doe en dan toch ander resultaat verwachten gaat na 50 jaar niet werken.

Dus een hartje voor mezelf. Getekend via een app welke ik waarschijnlijk ga gebruiken voor de digitale planner. Mocht je ook wel een hartje kunnen gebruiken, bij deze... <3


Would you like to comment?

  1. Crypto overwogen. Nog niet gedaan. Volatiel!! Een bedrijf gevonden dat met goedkeuring DNB werkt en toch niet gedaan, want volatiel. Na Elon Musk ben ik (te laat) over de psychologische drempel heen gestapt. Heb ook een bedrag in mijn hoofd dat wel wat is, maar waar ik toch rustig bij kan slapen.

    BeantwoordenVerwijderen