Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 februari 2021

Een stapelbed van 46 jaar oud

Gratis af te halen

Dat schreef ik vrijdag bij de advertentie van ons oude stapelbed. Mijn ouders zijn bezig met opruimen. Samen met mijn moeder zijn we begonnen met met spullen te verkopen. Nachtkastjes, stoelen, een warmtedeken, kinderwagentje en... wheeeeeehhhh het stapelbed van mijn zusje en mij.

Ruim 46 jaar oud. Wat een nostalgie. Nog steeds heel robuust. Vandaag gaat het naar een gezin in de buurt. Mijn moeder bewaart de matrassen. Want zodra de kleinkinderen weer mogen logeren, dan maakt ze ‘kermisbedden op de grond’.

Bewaardrift

Ik begrijp nu van wie ik het heb om van alles te houden en te bewaren :) Moest lachen toen mijn moeder een volle doos met vele edities van het tijdschrift Landleven liet zien. Zo’n mooi blad, dus die wil ze graag bewaren. Hahaha. Snap ik volkomen. Heb hier tien jaar aan Flow liggen, meerdere jaargangen van het blad Happinez. Ik mag wel 103 jaar worden om alles te kunnen lezen.


Would you like to comment?

 1. Hangt het in de lucht dat opruimen? Mijn ouders zijn ook opeens heel fanatiek begonnen. Maar ze vinden het wel lastig om dingen weg te doen. Bijvoorbeeld een heleboel videobanden. ik probeer dan uit te leggen dat bijna al die films tegenwoordig op Disney+ staan, maar ze vinden het toch moeilijk om weg te gooien, want stel dat Tobias of mijn neefjes ze nog willen bekijken....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt door het thuiszitten.. alles wat je niet bevalt komt steeds meer naar voren. Ook rommel en dingen die je al in geen 5 jaar hebt gebruikt.

   Verwijderen
  2. Oh ja videobanden Daantje, die hadden mijn schoonouders ook veel. Wat een heerlijkheid dat ze op Disney+ staan.

   Verwijderen
  3. @anoniem Zeker is het vele thuiszitten ook van belang. Het bed werd nog wel gebruikt hoor bij het logeren. Maar dat komt het laatste jaar nog weinig voor helaas.

   Verwijderen
 2. mijn zonen slapen nog steeds in het Lundia stapelbed waar ik oooit in sliep.. bijna 50 jaar oud.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is leuk. Van generatie op generatie. Lundia is een mooi merk, degelijke kwaliteit.

   Verwijderen
 3. Heel herkenbaar die bewaardrift. En helemaal die nostalgie, succes met opruimen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ja, ik kan er zelf zeker wat van hoor met bewaren.

   Verwijderen