zondag 21 februari 2021

1 tijdschrift voor 40 euro

Flow Magazine for Paper Lovers 

Ik ben dol op tijdschriften. Al jaaaaaren lees ik Flow Magazine. Ik heb nu een abonnement en kocht ze vroeger ook wel los.

Flow Magazine tijdschrift

Gisteravond zag ik een oproep in een internationale Facebookgroep. Iemand was op zoek naar de eerste Engelse uitgave van Flow. Ik ging kijken en zag dat ik deze nog compleet had. (Het blad bevat vaak vele extra’s). De dame van de oproep woont in Amerika. Vanwege het tijdsverschil hadden we vanmorgen contact. Ik had het aangeboden voor de prijs waarvoor ik het zelf destijds gekocht had.

Een bod van 40 euro

Toen kreeg ik de vraag van iemand uit Denemarken of zij het over kon nemen als de dame uit Amerika het niet wilde hebben. Ze bood 40 euro. Ik was zo flabbergasted. Ze gaf aan dat ze er al jaren naar op zoek was. Had ik ineens een collecters item in huis.

Lang verhaal kort. Vanwege de verzendkosten ging de deal met Amerika niet door. Ik heb superleuk contact met Susanne en haar gave website Mitkrearum Zij blij, ik blij en de opbrengst van het blad doneer ik aan een penvriendin in de Filipijnen. 

Mocht je deze Engelse versie van het Flow magazine hebben, weet dan dat je daar mensen heel blij mee kunt maken :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten