Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 januari 2021

Een creatief jaar vol ondernemende vrouwen

Waterverf, zwarte inkt en stiften

Naast bloggen, breien, haken en gewoonweg schrijven ben ik dol op overige creatieve materialen.

Daarnaast hang ik van creatieve cursussen aan elkaar. 

Via Diane Bleck van The Doodle Institute volg ik een maandelijks programma. (Link zonder aandelen waar je allerlei gratis inspirerende voorbeelden vindt) Waarbij we op de eerste zaterdag van de maand, online bij elkaar komen via Zoom. Een leuke inspirerend internationale groep.

Afgelopen zaterdag tekende ik onder andere dit wintertafereel.

Het vosje paste goed bij het spontane kado welke mijn tante voor mij gebreid heeft. Vingerloze handschoenen met vosjes erop gemaasd. Ze zijn echt prachtig.

Inmiddels ben ik ook gestart met waterverf. Ik kocht twee jaar geleden al een doosje met verf. 

Met veel bewondering volg ik Revlie Van haar kocht ik ‘Daily Journaling’. In de praktijk wordt het meer iets van wekelijks haha. Maar dat is allemaal goed. Kijk maar welke opmerkingen ik voor mijzelf schreef deze week. (Ook deze link is verder gewoon omdat ik Revlie haar werk graag ondersteun).

Ooit kreeg ik van mijn vriendin Astrid ook een mooi doosje met waterverf. En.... voor mijn verjaardag een speciale set om zelf zwarte inkt te maken. De ronde doos is om de inkt in te bewaren. Het staafje rechts is de inktstaaf. En het penseel is om streken te zetten. Foto komt van mijn persoonlijke Instagram account

Astrid is zeeeeer getalenteerd. Ze geeft onder andere (online) les in Sumi-e (ja Google maar even). Prachtige creaties met (meestal) zwarte inkt. Ze heeft een Zwarte Inkt Club waar je tegen betaling lid kunt worden om van haar te leren. In een video van iets minder dan 6 minuten vertelt ze alles over de mogelijkheden.

Mocht je eerst eens willen kijken waar ze allemaal over schrijft (en schreef). Op deze pagina vind je al haar nieuwsbrieven en kun je je ook aanmelden om de nieuwste versie te ontvangen.

Ondernemende vrouwen

Mocht het lijken dat ik meer dan 24 uur in een dag heb, dat is niet zo hoor.

Ik ben de meeste dagen gezegend met een hoog energieniveau. Zal mijn geheim daarvoor nog wel eens delen. Veel heb ik geleerd van Jeanine Hofs Een aantal jaren geleden ging ik mee op Energieweek in Andalusië. Sindsdien hebben contact gehouden. Vorig jaar won ik een jaarprogramma (The Overwhelm Solution) bij haar. 

Afgelopen dinsdag hadden we een Zoom call. Fijn om in deze tijden contact met elkaar te kunnen hebben. Een van de onderwerpen was hooggevoeligheid. Judith de Potter was ook bij de ‘call’ Ze biedt een mooie cursus aan. Iets wat ik graag had willen doen en weten toen ik nog jonger was en onze dochter ook.

Nou heeeeel veel linkjes. Allemaal zonder aandelen, gewoon omdat het mooie vrouwen zijn. Die wellicht iets te bieden hebben wat interessant voor je is, of iemand die je kent.

Would you like to comment?

  1. Heel mooi gesproken, maar wordt uiteindelijk geen meeloper.
    Je hebt zelf zoveel in huis, creëer je eigen stijl en merk en zet het in de markt. Zoek de juiste mensen bij elkaar en kom met iets om dit te realiseren, want ondertussen gaan anderen met jouw ideeën aan de haal. De een wordt rijk van pizza's de ander van gezond voedsel. Word en voel je rijk met creativiteit!!

    BeantwoordenVerwijderen