Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 januari 2021

Appel- en geldflappen

Appelflappen

Om met de fruitige flappen te beginnen haha. We (M. en ik) vierden oud en nieuw traditie getrouw bij mijn ouders. Dochter was bij haar neef en nicht voor hun jaarlijkse ‘Lipsync Battle’ Waarbij ze heel cool een aantal nummers kiezen waarbij ze een act verzinnen. 

Op oudjaarsavond eten we dan vaak wat oliebollen en appelflappen. Dit was een heerlijke krokante versie. 

Daarnaast speelden we spelletjes. Kaarten (jokeren) en knobbelen (10.000 - op z’n Gronings, tiendoezend). Altijd lachen, gieren, brullen, want we zijn erg fanatiek.

Spelen om geld

Hier komen de andere flappen. Want we spelen om geld. Geen hele dikke bedragen hoor. We houden het graag gezellig.

Veel van het geld ging naar mij. Dat nam ik uiteraard dankbaar aan. Ik maakte er weer iemand anders blij mee de volgende dag. Want ik vulde het aan om een crowdfundingsproject te steunen.

Gisteren haalden we dochter weer op van het logeren en zag ik mijn zus en zwager weer na een half jaar. Was fijn om even in het echt bij te kunnen praten.

Miljoen dollar experiment

Vandaag sliep ik uit. Rond 11.30u vond ik de uitgang van mijn bed. Heerlijk geslapen ook.

Via een bekend zag ik een bericht over een My Million Dollar Experiment.

Uiteraard heb ik mij aangemeld, ik ben dol op experimenten. De dame die het organiseert, Joanna, wil kijken hoe ze een grote groep mensen kan helpen op het gebied van mindset en het hebben van een plan.

Inschrijven kost eenmalig 25 dollar. Het is in het Engels, dus het zal niet voor iedereen iets zijn. Mocht je meedoen, mail je mij dan even hetrijkewijf@gmail.com Het lijkt mij leuk om voor de Nederlandse deelnemers een (besloten) groep te maken waar we ervaringen en vorderingen kunnen delen.

Ik heb net het werkboek van 198 pagina’s op mijn iPad gezet. Het ziet er veelbelovend uit.

Would you like to comment?

  1. Sorry, bij ons waren het alleen maar oliebollen, de flappen kwamen uit de tap ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik doe ook mee. Zal je even een e-mail sturen :)

    BeantwoordenVerwijderen