Doorgaan naar hoofdcontent

Tijdschrift GENOEG winteractie - lekker lezen met de kerst

Lekker lezen met de kerst

Al zou je met het druilerige weer niet ‘zeggen’ dat het bijna kerst is. M. rijdt net naar het postkantoor met een pakketje voor familie in Amerika.

Gestampte muisjes, pure hagelslag, gevuld speculaas en meer dingen die daar niet verkrijgbaar zijn :)

Nog een paar weken en dan ben ik bijna twee weken vrij. Er liggen nog heel veel boeken en tijdschriften op mij te wachten om lekker te lezen met de kerst.

Wintereditie van het tijdschrift Genoeg voor een leuke prijs

Voor degenen die hier al langer meelezen, ik ben fan van het tijdschrift Genoeg.

Ik schreef er meerdere blogposten over, stond zelfs in een van hun edities (<link naar mijn in de media pagina).

Op de foto de herfst editie. De wintereditie komt er deze maand aan. Dit jaar hebben ze weer hun jaarlijkse kerstactie, waarbij je tegen een gereduceerd tarief het tijdschrift thuis kunt ontvangen.

2,50 euro inclusief verzendkosten (alleen binnen Nederland). Hoe leuk is dat? Zonder verdere verplichting. Om je (hernieuwd) kennis te laten maken met het blad. Voor jezelf of als leuk (kerst)kado voor een ander.

Hoe vraag je een tijdschrift aan?

Ga naar Windereditie Genoeg en volg daar de verdere instructies. Niet meer aanklikbaar. Je gegevens geef ik voor verwerking door aan Genoeg. 

Er zijn geen exemplaren meer beschikbaar.

Op 11 december geef ik alle namen en adressen door aan Genoeg.

Rond 20 december heb je de winter editie in huis.

Hopelijk maak ik weer een hoop mensen blij op deze manier. 

Reacties

  1. Mooie actie. vr.gr. Marry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!
    Tijdschrift besteld, dankjewel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit ook een erg leuk tijdschrift en leen het altijd in de bibliotheek. Ideaal dat ze het daar ook hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas heeft onze bieb het tijdschrift niet meer. Wel fijn dat het er wel in jullie bibliotheek is.

      Verwijderen
  4. Bij het veld straatnaam zou ik ook huisnummer toevoegen... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was bij alle ingevulde straatnamen gedaan :) Zal er volgende keer (mocht die er komen) op letten inderdaad.

      Verwijderen
  5. Leuke actie, ik doe mee en geef het cadeau. Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  6. vandaag bracht de post Genoeg, ik ga weer genieten. Heel veel dank voor deze mooie actie en fijne feestdagen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn Berber. Ik kreeg de extra exemplaren ook binnen. Veel leesplezier en jij ook fijne dagen uiteraard.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z