Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 december 2020

Het is altijd feest wanneer de postbode is geweest

Echte post is zoveel leuker

Ik ben dol op echte post. Al jaren. Kaarten, pakketjes, brieven en tijdschriften. Kom maar door :) We hebben hier een hele attente en lieve postbode. Sinds het vele thuiswerken, brengt hij op de dagen dat hij werkt, de post aan de deur. Dan praten we soms heel even, ligt eraan hoe druk hij het heeft.

December is qua post dus een goede maand voor mij. In onze kitscherige kersthoek, hangen de ontvangen kaarten op het magneetbord en in het rekje.

kunstkerstboom met lichtjes


Tijdschrift Genoeg en de 3 ontbrekende adressen

Vandaag ontving ik van mijn werk nog een film cadeaubon. Ik had al een eindejaarsgeschenk ontvangen en ook nog een pakket met lekkers voor de kerstborrel van afgelopen donderdag. Wat een overvloed.

Daarnaast arriveerden 4 exemparen van het tijdschrift Genoeg. Zoals ik in mijn vorige blogpost aangaf mis ik nog van 3 bestellers het adres. Hopelijk nemen ze nog contact met mij op. Voor alle zekerheid heb ik de tijdschriften maar naar mijn eigen adres laten sturen.

Tijdschrift Genoeg

Nog niet iedereen heeft de bestelling ontvangen, komt goed hoor in de loop van de volgende week. Even geduld. De redactie van Genoeg heeft weer hard gewerkt aan de verzending van de vele nummers.

Bijna vakantie

Maandag werk ik nog, alle ‘losse eindjes’ van het jaar af- en wegwerken. Lekker vanuit huis. Ik kleed mij wel altijd aan (+ schoenen) wanneer ik dat doe. Op een of andere manier ben ik zonder schoenen aan minder productief.

M. werkt nog 4 dagen volgende week en is dan ook een weekje vrij. Dan gaan we lekker aan de slag met onze eigen plannen voor 2021. Er staan spannende ‘dingen’ op de agenda van 2021. 

Would you like to comment?

 1. Haha, goed idee, van die schoenen. Het is waar, zonder schoenen kom je langzamer op gang. Wij hebben ‘s morgens met collega’s een digitaal koffiemoment, en de laatste twee keer zat ik in zelfs in mijn pyjama. En een duster er overheen, waarvan ik hoopte dat het leek op een vest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh gezellig een digitaal koffie moment. Ga ik ook voorstellen bij ons. Hahaha, ik zie het voor mij in je duster.

   Verwijderen
 2. Haha, goed idee van die schoenen. Het klopt wel dat ik op mijn sokken of pantoffels minder snel op gang kom.
  We hebben 's morgens af en toe om 8 uur/half 9 een digitaal koffie-moment met collega's, en dan zit ik wel eens met mijn duster over mijn pyjama, en hoop dan dat het eruit ziet als een t-shirt met vest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met dank voor de mogelijkheid om een Genoeg te kunnen bestellen, gisteren ontvangen. Als erg vage kennis (zelfs dat niet geloof ik..... ;-) ) wens ik jullie een rijk jaar, in vele opzichten, Karin T

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank hoor Karin, heeele vage kennis :) Voor jou ook alle goeds.

   Verwijderen
 5. Nou ja! Had hij mijn eerste reactie toch gepakt! Ik zag de hele tijd naar niks...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag de dubbele reactie pas na het publiceren. Nu lijkt het net of ik heel populair ben haha.

   Verwijderen
 6. Zit al te wachten op de Genoeg , ik hoop dat ie dinsdag komt maar dat zie ik vanzelf. Later is ook goed, dan heb ik nog wat in het vooruitzicht nietwaar ;-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk allemaal weer!
  Fijne week naar Kerst toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook ontvangen en ga na morgen heerlijk erin lezen. Nog 1 dagje werken en dan heerlijk dikke week vrij! Tis ook ja net weer om lekker op de bank te ploffen met iets te lezen. Fijne dagen samen en op naar het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geniet van je vrije week. Ik ben op de helft van het tijdschrift.

   Verwijderen