dinsdag 3 november 2020

Vertrouwen - met een hartje

Inspiratie kaarten

Gisteravond luisterde ik naar een webinar van Suzie Cheel uit Australië. Een poos geleden, volgens mij vorig jaar al, kocht ik haar zelfgemaakte inspiratie kaarten.

Een jaar lang had ze elke dag een hart geschilderd. Van de schilderijen had ze kaarten laten maken. 

Zooo’n mooie set. Ze had gevraagd naar mijn lievelingskleuren (paars en turqoois). Zo kreeg ik een paars organza zakje om de kaarten en een mini paars kunstwerk met een lieve boodschap.

Terwijl ik naar het webinar luisterde, zag ik de afmeldingen van mijn mailinglijst binnenkomen. Zoals ik gisteren schreef, had ik na het uitbrengen van het e-book niets meer van mij laten horen. Echt een marketing goeroe ben ik hahaha. De teller van het aantal afmeldingen stond voor ik ging slapen op 74.

Nu was de mail over de Oneindige Overvloed 8 daagse (jahaaa, nog een de link :)) naar bijna 2000 mensen van mijn lijst gegaan. 

Vertrouwen

Ondertussen stuurde Adine een bericht dat er al meer dan 170 aanmeldingen zijn voor onze 8 daagse.(Voor de gratis versie hoor. 170 x 22,22 euro was ook gaaf geweest, dat is voor een volgende keer). 

Heel fijn. Vertrouwen. Van mensen die ons wellicht voornamelijk online kennen. Die tijd en aandacht gaan investeren in iets wat wij zaterdag nog niet eens wisten dat er zou zijn. Voor mezelf ook het vertrouwen dat ik alles kan, wat Adine denkt dat ik kan hahaha. 

Ja natuurlijk, ga ik ‘live in beeld’ voor zovelen. Appeltje eitje zou M. zeggen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten