woensdag 4 november 2020

Een dankbaar hart

Kunnen harten dankbaar zijn?

Ik weet het niet. Mijn hart huilt... :(

Rood vlak met wit getekend hart

Ondanks alles, kies ik ervoor om dankbaar te zijn. Voor gezondheid, liefde, M. dochter, familie, mogelijkheden, de natuur, lieve vrienden, poes Semmie, creativiteit, de ruim 350 mensen die vandaag starten met Oneindige Overvloed 

En nee, dit is geen ‘cheesy promotieblog’. Wat Adine en ik aanbieden is namelijk gratis. Waarom? Het is november geefmaand. Wij zijn beiden erg overvloedig. Wie weet krijg je (of iemand die je kent), hierdoor net die ene (creatieve) vonk om te kiezen voor jezelf.

Het doel van de 8 dagen is namelijk dat je je leven op zo’n manier weet in te richten, dat je acties en bezittingen voortvloeien uit wie je bent en niet omgekeerd.

Met deze woorden, geleend van de schrijver Pierre Pradervand - uit zijn boekje Goed Omgaan met Geld, sluit ik af.6 opmerkingen:

 1. ik was enthousiast over jullie Oneindige overvloed en had me ook opgegeven. er stond dat het om 11.11 zou beginnen, maar heb niks gehad. is er met mijn inschrijving dan iets mis gegaan en hoe kom ik er achter?

  groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ilse, wil je mij een mailtje sturen? hetrijkewijf@gmail.com - dan stuur ik het door naar Adine

   Verwijderen
 2. Super leuk initiatief! Ik zag het al voorbij komen op Instagram. Hou ons op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh had hier niet gereageerd. Was inderdaad een interessante 8 daagse. Waarschijnlijk volgend jaar weer.

   Verwijderen
 3. of het is was toeval of Adine leest hier mee, want binnen een kwartier na dit bericht heb ik de mail in mijn inbox, terwijl ik nog niets gedaan had. Heel hartelijk bedankt! ga enthousiast deelnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was net met Adine in gesprek. Door het toevoegen van een t aan je ho mail adres kwam het goed ;) Fijn dat je meedoet.

   Verwijderen