Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 september 2020

Last minute vakantie aanbieding

All inclusive vakantie voor 43,70 euro

Het lijkt wel een foute reclame, voor een goedkope vakantie :) Dit jaar vierden wij, net als velen denk ik, onze vakantie thuis.

De kosten voor de ‘all inclusive in Juice Lake’ zaten in dit zwembad, plus de rubberen ondertegels.

zwembad en ligbedjes in de tuin

Gekocht bij de plaatselijke doe het zelf zaak. We hadden een groter zwembad. Alleen moest daar de tuintafel voor wijken. Waardoor het zwembad in de schaduw zou staan. #luxeprobleem

Bootje varen op het Sûd de la Mer

Toen we niet meer zo lamgeslagen waren van de mega hittegolf, ondernamen we ook nog wat dingen. Zo ging ik voor het eerst in maanden weer met de trein. Inclusief kapje.

vrouw met mondkapje van Eva Mouton

We mochten gebruik maken van het bootje van mijn ouders voor een tochtje over een plaatselijk meer. Kijk hoe stoer M. aan het varen is. Ik wilde er na 10 minuten al weer af. Zat over alles (riet, tegenliggers, boten langs de wal, eendjes) te roeptoeteren naar man en kind. Pas op, kijk uit. Echt heel ontspannen boottochtje zeg maar.

man in bootje op meer

Met dochter ging ik ‘naar de stad’. Op afspraak naar het Groninger Museum.
Zij mocht nog gratis en ik heb een Museum Jaarkaart.

Martinitoren in een stoeptegel

We genoten van het ‘niets hoeven’. Geen bezienswaardigheden waar we persé naar toe moesten. Gevulde koelkast thuis. Heerlijke douche en bed. Prachtig weer. Vriendelijke mensen haha.

Vakantiegeld over

Dus hielden we vakantiegeld over. Want we hebben een vakantie potje. Ook nu we voorlopig nergens naar toe gaan, vullen we toch maandelijks aan.

Voor een gedeelte van dat geld kochten we gisteren iets, wat in waarde zou kunnen dalen of stijgen. Erg impulsieve aankoop. Eigenlijk niets voor M. om dat zo te doen. Kijk, ik doe niets anders dan impulsieve (wel berekende, als binnen mijn eigen zakgeld budget) aankopen :) Hopelijk schrijf ik er binnenkort lovende berichten over.

Elke dag bloggen

En ja, ik wilde elke vakantiedag bloggen hahahahaha. #vindikleuk Alles wat ik zou doen in die vakantie zeg. Nou nou nou. Lang leve de hittegolf. Kwam ik eindelijk eens aan rust toe.

Would you like to comment?

 1. Klinkt als een heerlijke vakantie! En dat bloggen dat gaat vast wel weer komen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou het duurde even dat bloggen :) Maar vandaag weer iets gepost.

   Verwijderen
 2. Wat een goede deal, zeg, die vakantie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sûd de la Mer! :)

  Ik heb daar, toen de winters nog echt winters waren, een toertocht gedaan. En bootje gevaren, waarbij vooral mijn vader het grappig vond om het bootje flink te laten schommelen. So, I feel you.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wow, dan ben je wel een bikkel om daar te schaatsen. Oh ja, geen controle oo open water, zo niet mijn ding.

   Verwijderen
 4. Wat heb je een superleuk mondkapje op zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als het dan toch moet met een kapje, dan maar een leuke. Met dank aan mijn zusje en ontwerpster Eva Mouton uit België.

   Verwijderen
 5. Wat een topvakantie, en ook nog voor een habbekrats!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke vakantie!! Die van ons was ook heerlijk...hintergarten, ken je dat? En deze was ook nog eens spiksplinternieuw...dus dubbelop genieten ;-)
  En wat een gaaf mondkapje! Zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joehoe, ik kan weer antwoorden als mijzelf hier bij Google. Dat is fijn. Hintergarten staat ook nog op onze bucketlist. Ik denk dat we dat deze herfstvakantie doen. Mondkapje(s) gekregen van mijn zusje. Zijn gemaakt door Eva Mouton uit België voor Plan Nederland.

   Verwijderen