Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
26 april 2020

Los Angeles versus onze achtertuin

Gisteren zouden we vliegen, neefje, dochter, M. en ik. Naar Los Angeles. Neef(je) is vandaag jarig. Dochter was vorige week jarig en ik aanstaande vrijdag. In plaats van 31 graden, is het hier nu ongeveer 13. 


M. is bezig met ‘mofjes’ en een regenpijp te bevestigen aan onze nieuwe regenton. Vorige week stekte ik iets meer dan 100 lavendel takjes. De oude struiken hebben hun beste tijd gehad.


De aardbei plantjes die van de uitlopers van vorig jaar gegroeid waren zette ik in de volle grond.We kochten nog twee kweekbakken voor op het dakterras. Even voelde ik mij een ‘echte tuinvrouw’ haha.

Vandaag hebben we een rustig dagje. Dochter is thuis. Ze verveelde zich vanmorgen. Dus hebben we wat zij noemt ‘volwassen dingen’ gedaan.

Ze moest voor de bank wat gegevens insturen. 
Ze heeft met mijn hulp een Lendahand Crowdfunding (gebruik de code: 
3HGQ-XDPX-EEDG voor 25 euro korting) account geopend. Haar eerste geld is ingelegd. Wij geven haar vanaf nu maandelijks 50 euro om in te leggen.

Voor degenen die eerder van mijn link gebruikt gemaakt hebben, hartelijk dank. Ik heb de 50 euro die ik heb ontvangen weggegeven aan iemand in de Filipijnen die het geld, samen met haar familie, heel goed kan gebruiken.

Daarnaast kreeg dochter van mij een ordner, met een alfabet er in. Plus al haar papieren die ze dient te bewaren. Misschien wat suf, maar ik had gewild dat ik dit soort dingen op mijn 18e zo voor elkaar had gehad.


Voor de lunch kreeg ik van haar zelfgemaakte bananen pannenkoekjes. Waren heerlijk. Nu zit ze lekker tegenover mij aan tafel, te kleuren aan een mandala. We luisteren een ‘playlist’ via Spotify. Ik ga zo verder met mijn haakwerk in de achtertuin. Heerlijk kneuterig in plaats van groots en meeslepend leven.

Would you like to comment?

 1. Is een 'playlist' iets anders dan een playlist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor Joris. Maar al die Engelse benamingen zet ik vaak tussen aanhalingstekens ;)

   Verwijderen
 2. Wat is dat nou een flauwe reactie Joris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha volwassen dingen. Tja, mot ook gebeuren he? Wij geven onze kinderen ook een map hoor! Wel zo overzichtelijk, ook al klinkt het suf, ze zullen ons later dankbaar zijn ;-)
  Ziet er lekker uit, onze dochter maakt ze ook wel eens, we krijgen ze dan zonder pasta voorgeschoteld haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het gezellig klinken. Niets mis mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niets beters dan kneuterigheid. Mijn zoon heeft een half jaartje in LA gewoond. Dus snap wel wat jullie missen.
  Goede aktie van die map!

  BeantwoordenVerwijderen