dinsdag 10 maart 2020

Waar je mee om gaat, word je mee besmet

Zojuist las ik dat de provincie Groningen, als enige provincie nog geen melding heeft van het Corona virus. Gelukkig maar. 

Vanavond heeft M. op mijn verzoek wel wat boodschappen ‘gehamsterd’. Niet dat ik bang ben voor het virus op zich hoor. Wel voor het ‘gedrag’ van mensen. Ik las bijvoorbeeld dat in Australië geen toiletpapier meer verkrijgbaar was. 


Deed mij denken aan een flauw Gronings mopje. Die schreef ik 10 jaar geleden op mijn oude blog. De laatste rol  (<- link naar oude blogpost).

Nou ik hoop (om in wc termen te blijven) dat het hele virus gebeuren snel weer voorbij is. In het boek ‘The eye of darkness’ uit 1981 werd de voorspelling van het virus gedaan trouwens. Geen foto hiervan, want ik weet niet bij wie het beeldrecht daarvan is. Dus zoek zelf maar even op het internet, mocht je het interessant vinden. 

De foto bij mijn blog heeft helemaal niets met het onderwerp te maken. Ik zocht een foto van ons geschilderde toilet. Vervolgens bedacht ik dat het tijd wordt om al mijn (10.000 plus) foto’s eens te sorteren. Niet nu hoor, wel binnenkort, want wat moet ik met zoveel foto’s. Maar om mijn hersenspinsel te verklaren, ik vond geen wc foto, wel deze, van een lekker koffietje in de zonnige keuken. Nou, tijd om mijn hersenen wat rust te geven haha.

6 opmerkingen: