zaterdag 7 maart 2020

Verrassingsfeest

Oh hai, eindelijk kan ik het zeggen. Vanavond hadden we een verrassingsfeest voor mijn jarige vriendin. Ze werd 50 en haar partner had dit allemaal geregeld. Ik ben zoooo slecht in het geheim houden van zo iets, hahaha. Dus heb ik haar van te voren ook weinig gesproken.

Al het uitzoeken van mijn post en spulletjes, de afgelopen weken, waren in het kader van dit feestje. Met de vriendinnen uit de buurt sprak ik af. Met onze vriendin op afstand namen we een video gesprek op. Van dit alles maakte ik een filmpje. Daarnaast knipte en plakte een mini boekwerk voor haar. Vond nog tig brieven terug vanaf 1983 tot aan nu. Die heb ik ook ingepakt. Samen met de andere vriendinnen geven we een kook/reisboek en  een belevenis cadeau. Op zich zijn wij samen al een belevenis hahaha. Bij de kringloop vond ik een mooi boek, Balsem van de vrouwenziel. 
Die krijgt ze als doorgeefboek. Want we worden allemaal 50 tussen nu en januari 2021. Dan krijgen we het boek op onze verjaardagen.

Ik ga mij zo feestelijk aankleden. De blogpost zet ik klaar voor vanavond, dus wanneer je dit leest, hebben wij (het) feest (al gehad).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten