Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 maart 2020

Steun aan de (lokale) ondernemer

Vandaag deden wij wat boodschappen, brood was al uitverkocht, dus haalden we de broodbakmachine onder een laag stof vandaan. Gelukkig waren en nog wel grote zakken broodbakmix bij de W.elkoop.

Bij de natuurvoedingszaak kocht ik bouillontabletten, bakpoeder, pannenkoekenmix, lekkere koekjes en nog wat meer eetbaars. In een nieuwe mini supermarkt vond fruit en groente in de aanbieding.

Van een medeblogster (Jellina) kocht ik een gaaf haakpatroon van een shawl (<- ongesponsorde link naar haar creatieve blog).Bij de plaatselijke handwerkshop (ongesponsorde link naar Suzanne’s handwerkshop) kocht ik de garens op de foto.
De tulpen kocht ik gisteren op de markt.

Moraal van dit verhaal. Als het kan koop dan bij de/een (lokale) ondernemer.
Want het virus veroorzaakt veel financieel leed bij veel winkeliers.

Would you like to comment?

  1. Dankjewel voor het steunen van deze lokale kleine ondernemer! Ik wens je veel haakplezier ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het virus zorgt veel financieel leed bij vele ondernemers. niet alleen de zzp,rs of de winkeliers. Alle dga's (eigenaren) gaan dit voelen. Geen werk wel lonen betalen. zeker in de bouw na 2 eerdere crississen zoals stikstof.
    Een werkgever is eigenlijk gewoon een zzp-er met personeel. als de boel klapt krijgt personeel ww, maar de werkgever helemaal niks. ja schulden!

    BeantwoordenVerwijderen