woensdag 4 maart 2020

Maak een plan van je plan

Hier zie je waarom ik een fan ben van het maken van een plan van je plan.


Voor de rest gaat het wel hoor :) 

Er zijn een aantal Filofax Malden planners bij die niet meer verkocht worden en die extra geld waard zijn. Ik had een van die agenda's te koop gezet. Maar op advies van M. dit weer ongedaan gemaakt. Hij herinnerde mij aan hoeveel spijt ik had van een vorige verkoop. Gelukkig was ik nu verstandig. Niet alle planners zijn in gebruik hoor. De meesten staan mooi te zijn in de kast. Die sparken elke dag joy zeg maar.

4 opmerkingen:

 1. O, jij bent echt erg. šŸ˜œ Goed dat je nu wel het advies van M. opvolgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja, heel ernstig. Want er staan een heleboel agenda hoezen niet eens op de foto. Heel soms luister ik wel hoor.

   Verwijderen
 2. Ja! Die zijn zo mooi!! Ik heb de purple personal ook. Niet in gebruik maar hij voelt zo fijn en ruikt zo lekker. Ik heb m ook te koop staan maar nu ik dit lees... Het lukt me tegenwoordig om niet voor al die mooie kleuren van de planners en notebooks te zwichten. Ik ben ook niet echt een ringbound kinda girl maar boy, oh boy... ze maken het me wel moeilijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed van je Esther, om niet meer te zwichten. Ik kocht laatst nog een hoes bij via een Facebook groep. Vandaag wel in gebruik genomen voor mijn mystery shop opdrachten. Zo heb ik alles in een mapje als ik op pad ga.

   Verwijderen