Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 maart 2020

Lonkende gelukskat

Kijk Lucky Cat klinkt natuurlijk zoveel leuker dan een lonkende gelukskat haha. Maneki Neko wordt de zwaaiende kat uit Aziƫ ook wel genoemd. Ik ben er fan van. Bij de H.ema verkopen ze een groot aantal items. Helaas onze plaatselijke winkel niet. Gelukkig was een vriendin zo lief om een etui voor mij te kopen.


Want die heb ik uiteraard ook nog niet genoeg. Ik kreeg als verrassing er nog drie gummetjes van har bij. Die zijn te mooi om te gebruiken. Dus die hou ik voor de sier.

Thuis hebben we meerdere gelukskatten staan. Zowel met linker als rechterkant zwaaiende pootjes. Ik zoek nog eentje met twee pootjes omhoog. Die beschermt het huis. 


Zelf zit ik ook even met een pootje omhoog :( Ik zwaai maar even niet.
Vanmiddag bedacht iemand dat het heel logisch is om spontaan stil te blijven staan op de stoep, met twee koffers. Ik moest uitwijken en zwikte met mijn voet op de stoeprand. Niets ernstigs hoor. Wel vervelend, want we hadden schuuropruimplannen voor dit weekend. 

Would you like to comment?