Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 maart 2020

Focus op kracht en kleur in plaats van Corona mineur

Hai, wat een onrust overal inzake het Corona virus. Italiaanse vrienden met wie ik via Whatsapp contact heb, vertellen hoe het er in ItaliĆ« aan toe gaat. Het is echt te hopen dat wij niet die kant uit gaan. 

Ik zag wat er gehamsterd werd in winkels en ik moet zeggen, wij deden er ook een beetje aan mee. Want ik stuurde M. op pad voor wat extra toiletpapier (was in de aanbieding :)) en hij zag aardig wat lege schappen. 

Wat kan ik er van zeggen. Kijk, wij zijn nu alledrie gezond en wel. Ik wil mij niet te veel laten leiden door de negatieve verhalen. Maar aan de andere kant het niet te luchtig opnemen.Dus een bloemige foto, met de kracht en de kleur van de natuur. In de hoop dat deze periode snel voorbij is en dat er niet nog meer mensen dood aan gaan.

Would you like to comment?

 1. Sinds gisteren, en de nieuwe maatregelen is er toch een soort nieuwe urgentie ontstaan rondom corona merk ik....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel bijzonder Nicole. Ik ben bijna banger voor de hysterie van mensen dan voor het virus.

   Verwijderen
 2. Nou, helemaal klaar met je blog.
  Ja, letterlijk hoor :-) In de afgelopen maand heb ik je hele blog van het begin tot nu gelezen. Plus je boek.

  Wat een leuk blog heb jij! Heel erg herkenbaar. En op sommige onderdelen juist weer helemaal niet, juist leuk om te lezen hoe jullie dingen aanpakken en hebben opgelost.

  Grote bewondering voor je creativiteit en energie. Daar kan ik nog een hoop van leren. Dank voor vele ren leesplezier, tips en goede ideeen. Ik blijf je blog zeker volgen, wie weet wat ik er nog uit kan halen.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei ik schrok even toen ik de eerste zin las Ingrid :)

   Wow respect, mijn heeeeele blog gelezen. Ik ken weinig mensen die dat hebben gedaan. Dank je wel hoor daarvoor. En voor je reactie. Want dat maakt bloggen zoveel leuker.

   Verwijderen
  2. Graag gedaan hoor. Ben blij met leuke blogs. Ik ben ook van het type "leest alles wat los en vast zit", en blogs vormen een leuke aanvulling op boeken. Maar er zijn maar weinig blijvertjes op mijn lijst. Als ik denk dat een blog echt de moeite waard is, lees ik altijd terug vanaf het begin, want ik wil altijd de samenhang van de huidige verhalen weten. Vaak haak ik dan na een aantal weken of maanden blogs toch weer af. Maar deze staat nu vastgepind :)

   Verwijderen
 3. Laten we inderdaad moed houden en ons niet hysterisch tot hamsteraars en doemdenkers laten verworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag kreeg ik een mail van de Appie. Met het verzoek of mensen ‘gewoon’ boodschappen willen doen. Ik denk dat ze de reclame van hamsteren ook maar even niet uit moeten zenden :)

   Verwijderen