Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 februari 2020

Rijkdom in groei en bloei

Via de Duitse variant van M.arktplaats vond ik vorig jaar een 
g e w e l d i g e (hee, dat vind ik natuurlijk al snel :)) Moleskine Gardening Journal. Compleet in een bewaarbox.


Deze maand zijn we al weer zes jaar eigenaar van ons huis plus tuin. 
Elk jaar heb ik grootse tuinplannen. Echt zo’n groene oase, vogel- en insecten vriendelijk zeg maar. Met vele kleurrijke bloemen, kruiden en eetbaars uit mini moestuin. 

In werkelijkheid hebben we nog een redelijke ‘betonjungle’ met volledige bestrating langs het huis en in de achtertuin. En in de voortuin ligt grind. 
Dus werk aan de winkel.

(Al scrollend op het www vond ik dit blog: Jan wilde een tuin, nou ik dus ook, binnenkort maar eens de tuin van Jan bewonderen).
Ook vorig jaar, vond ik bij de kringloop ‘de tuinplanten kiezer’. Met de prachtigste plant illustraties. Alle planten zijn te selecteren op hoogte, kleur en seizoen.Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, is er een voorbeeld van een ingevulde pagina met foto. Foto’s die ik dan natuurlijk af ga drukken met mijn HP Sprocket fotoprinter (affiliate link naar bol punt com, deze printer zelf gekocht van verjaardagsgeld :))Dus in theorie zie ik het al volledig voor mij haha. In de praktijk wijkt het vaak ‘enigzins’ af. Het uitzicht op de eetkamertafel is gelukkig al wel veelbelovend. Gisteren kocht ik verschillende bossen bloemen op de markt. Een gedeelte van de bloemen heb ik op mijn werk neer gezet. De rest staat thuis in verschillende vazen ‘mooi te wezen’.

Heb jij groene vingers?

Would you like to comment?