Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 februari 2020

Meer bereiken door minder te doen

Vanmiddag was er een gezellige ‘FIRE’ bijeenkomst. (FIRE = Financial Independence Retire Early/Eventually) in Groningen. Wat heerlijk om een reistijd van minder dan 30 minuten te hebben.Adine (link naar naar blog) en ik hadden wat eerder afgesproken. 
Ze weet van mijn agenda verslaving tik en nam wat moois voor mij mee. 
Een eenvoudig leven agenda. Meer bereiken door minder te doen. Daar ben ik altijd voor. (Ze nam nog meer mee hoor, staat niet op de foto).

Er waren een aantal mensen die ik nog niet kende. 
Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. 
We hebben gepraat over verschillende (financiĆ«le) onderwerpen. 
Wonen (met name hypotheken en rentepercentages), werk, vakantie, kinderen, zonnepanelen, energie, cv instellingen en beleggingen.

In ongedwongen sfeer, aan een grote tafel, met lekkere drankjes, friet met oude kaas, brood met ‘smeersels’ en mini stroopwafels. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. M. was ook mee en denkt er ook zo over. Dus bedankt LL van de organisatie, P, M, W, M A en A voor jullie inspirerende verhalen.

Would you like to comment?

 1. oh dat klinkt leuk. Ik woon ook in Groningen (Westerbroek). Zijn er vaker van deze bijeenkomsten? en hoe kom ik daar achter/kan ik mee doen? groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is lekker dichtbij Ilse. Wat LL aangeeft in haar reactie hieronder, dit is via een SLACK groep gegaan qua uitnodiging. Wanneer je mij een mailtje stuurt hetrijkewijf@gmail.com kan ik je wel een uitnodiging voor die groep sturen als je wilt.

   Verwijderen
 2. Klinkt als een gezellige en interessante middag! En wat lief zeg die agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tnx, vond leuk dat er meer waren dan verwacht! Zeker voor herhaling vatbaar, leuk ook om met je kennis te maken!

  @ilse, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dit hebben we gedaan via de Fire NL slack. Hier was ook meer info te vinden over de landelijke meetup (ook een aanrader!), maar die was op 25 januari wat kleiner van opzet en ik vond het vanuit Drenthe een beetje te gek om voor 3 uurtjes naar Utrecht te komen. Zodoende dat we geinventariseerd hebben en een mini event in Groningen hebben georganiseerd. Gewoon gezellig thee leuten/bakkie doen, geen event opzet. Ik kan alleen iemand uitnodigen met een email adres, maar heb geen invite link. Wellicht dat Het rijke wijf dit weet of anders Adine van https://lekkerlevenmetminder.nl die heeft laatst ook invite links gestuurd naar mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja nogmaals bedankt voor de organisatie LL. Graag tot een volgende keer en succes met je/jullie huisplannen. Spannend.

   Verwijderen
  2. Ik sluit me de volgende keer ook graag aan! Ik ga zo brutaal zijn om ook een mail te sturen!

   Verwijderen