Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
29 februari 2020

Een rijk 1999 gewenst

Zoooo, wat fijn, zo een bonusdag in 2020. Heb je iets speciaals gedaan? Ik heb eindelijk mijn post vanaf 1997 uitgezocht. Nee, geen typfout. (Helaas). Daarnaast twee bakken vol met mapjes vol met foto’ en negatieven doorgekeken. Wow, wat is de tijd voorbij gevlogen zeg.



Ik kwam een kaart tegen uit 1998, waar iemand mij een rijk 1999 toe wenste.
Mijn naam wel ietwat creatief gespeld. 

Ik vond ook nog een cadeaubon van 10 gulden. Voor de P.raxis. Net niet meer geldig zie ik :)


Nou, een fijn gevoel dat opruimen en weggooien. De mand waar de post in zat, heb ik gevuld met spullen. Mijn moeder staat binnenkort op een rommelmarkt. Op zich kan ik in mijn uppie wel een kraam vullen denk ik. Maar dat laat ik lekker aan haar over. Ze gaat samen met een vriendin. Ze vinden het allebei leuk. Vandaag maakte ik een begin in een boek van Eckhart Tolle. Daar stond een stuk in over het hechten aan spullen, wat erg veel indruk op mij maakte.

Zal het stuk wat ik bedoel  morgen even opzoeken en omschrijven.
Nu eerst tijd voor Wie is de Mol, via uitzending gemist. Wie volgt het nog meer?

Would you like to comment?

 1. Ochjee...wat bewaar je veel! Op zich wel grappig om het weer terug te zien lijkt me. Ik ben heel weggooierig. Mijn moeder bewaart alles, echt gewoon alles wat je maar kan bedenken...Dit wil ik niet dus ik mik heel snel alles weg. Soms mis ik het maar schouders ophalen en weer door.
  Ja, wij volgen de Mol ook! Vond het zo bijzonder om te zien dat zij eruit is gegaan!! Die had ik gelijk in 't snotje....ben nu wel heul benieuwd wie het wel is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh help, ik heb het nog niet gezien Bouk. Nu ben ik heel nieuwsgierig.

   Verwijderen