Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 februari 2020

De rijkdom van eenvoud

Van mijn moeder kreeg ik een tas vol met Happinez tijdschriften. Want ik heb nog niet genoeg te lezen ;) Mijn oog viel (ja figuurlijk dan :)) op deze omslag 'De rijkdom van eenvoud'.


Deze Happinez is al uit 2013, maar nog net zo actueel als nu. Eén van de 8 stappen om ruis in je leven te voorkomen is, om af en toe op info-dieet te gaan. Nou.. strak plan, lukt mij nog niet zo goed.

Ik leende drie boeken bij de bieb, kocht er vanmiddag eentje bij de kringloop en zonet nog een e-book. Daarnaast schafte ik gisteren een Masterclass aan over de juridische kant van online content aanbieden. #voorderestgaathetwelhoor

Morgen ga ik een lijst maken van alles wat ik heb aan boeken en cursussen. 
Persoonlijke en financiële ontwikkeling is naast creatief bezig zijn, een van mijn grootste hobbies. Wel fijn om het eenvoudig(er) te houden. 

Would you like to comment?

 1. Hahaha heerlijk als je zo "verslaafd" bent aan informatie opzuigen. Ik hou dr ook van! Lees alles wat los en vast zit wat ik interessant vind. Succes met je lijst maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt een verslaving Bouk. Misschien moet ik naar de AIO (anonieme informatie opzuigers) groep.

   Verwijderen
 2. Tijdschriften als de Happinez en Flow zijn aardig tijdloos vind ik altijd. Hoewel ik de Happinez veel gebakken lucht vind hebben. De flow vind ik leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gebakken lucht? Ik zie wel dat veel onderwerpen gedurende de jaren terugkomen in de Happinez. En af en toe zijn dingen wat oppervlakkig. De foto’s en illustraties vind ik bij beide bladen prachtig.

   Verwijderen
 3. Volgens mij heb ik deze Happinez ook nog in bezit.
  Ik herken het wel, informatie vergaren, maar tijd tekort komen om het tot je te nemen. Ik doe dat tijdens periodes dat ik het gevoel heb dat ik niet aan mezelf toekom. Dan compenseer ik dat door boeken te kopen die gaan over dingen waar ik me liever bezig zou houden. Onder het mom: als ik het bezit, dan ben ik al halverwege...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel herkenbaar Anita. Zo van als ik straks niet meer hoef te werken, dan kan ik mij daar a l l e m a a l mee bezig houden en dan heb ik het nu alvast in huis.

   Verwijderen