Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 februari 2020

Bloemenpracht en 5 dagen weekend

Elke dinsdagochtend zie ik in de stad, de opbouw van de marktkramen. In weer en wind, echt respect voor de medewerkers heb ik. Meestal 'snel' ik in mijn middagpauze naar een van de bloemenkramen. Voor 5 euro koop ik een 'dikke' bos bloemen. Dit zijn de wat oudere boeketten. Vandaar de lagere prijs. Vandaag was er echt een prachtig kleurenpalet. Het rook ook heerlijk. Morgen ga ik de vazen in huis weer vullen. Want ik ben vrij. Spontaan, 5 dagen lang. Soort van lang weekend zeg maar.

Schimmelmuren temmen en klussen. In alle rust. Dat vond ik wel een strak plan. M. is morgen ook vrij. Dus kijken of hij zonder 'kleerscheuren' met mij de klusdag doorkomt haha. Wens hem geluk.

Would you like to comment?

  1. Reacties
    1. Dank je wel. Blauwe plek op mijn bovenbeen (ik was het wasbakje vergeten, auw) en lekker schreeuwen (uit frustratie) naar M. prima middag hahahaha.

      Verwijderen