Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 februari 2020

48.577 keer - W O W

W O W - wow. Degene die het lied 'Manon' van de Jeugd van Tegenwoordig kent, weet hoe ik dit uitspreek. 

Mijn blog over onze hypotheek onder de 58.000 euro is bijna 49.000 keer bekeken. Blijkbaar is het bericht ergens in de media 'opgepikt'. Voor iedere 'view' een euro en we waren dit jaar al hypotheek vrij hahahaha.


Zonder gekheid, ik vind het natuurlijk gaaf dat mijn schrijfsels ook gelezen worden. Er zijn vele hypotheek-, spaar-, beleggings-, crowdfunding- en wat voor meer mogelijkheden.

Wat voor de een werkt, is voor de ander het slechtste plan ooit.

Ik ben geen financieel adviseur. Ons plan is dat waar wij blij van worden.
Het zal wellicht niet het allerslimste zijn, qua rendement, maar het is ons geld en ons leven. Dus dank voor alle (ongevraagde) adviezen, eigen ervaringen en wat zo meer. Ik lees het graag en kan er van leren.

De soms wel hele snerende anonieme opmerkingen leren mij dat ik niet door iedereen aardig gevonden kan worden. Blijkbaar heeft mijn profielfoto een filtertje nodig, want ik werd voor een ‘baby-boomer’ aangezien :)

Ik verbaas mij er wel over dat er mensen zijn, die vrijwillig iets lezen wat ze eigenlijk niet willen. Bijzonder.

Nou, ik heb er een lange dag op zitten. Vanmorgen accepteerde ik een opdracht via Roamler voor ‘schap optimalisatie’ in een supermarkt. Ik had een avonddienst op mijn werk, dus voor mijn dienst aan, heb ik die opdracht nog gedaan. Was erg leuk om te doen en een volgende opdracht zal vast sneller gaan. M. heeft de houtkachel al aan. Rustgevend theetje erbij en op de bank met mijn breiwerk. 

Would you like to comment?

 1. W O W - wow ;) Wat een views, echt heel knap! Dit soort artikelen zijn altijd inspirerend om te lezen, ik hou er van en zo te zien zijn er meerdere met mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja Miranda, ik vind geldzaken/verhalen ook altijd interessant hoor. En het is goed voor mijn ego dat mijn blogpost veel gelezen wordt. Compenseert de andere blogjes weer een beetje.

   Verwijderen
 2. Nou, ik vind gewoon bijzonder knap wat jij/jullie doen! Vooral die combi van toch lekker leven versus op je toekomst voorbereid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dat je dat schrijft Pasja. We hebben inderdaad ons best gedaan om een (voor ons) goede combi/balans.

   Verwijderen
 3. Wat een aantal, en dan ook nog eens in zo'n korte periode! Ik vind het altijd mooi om te lezen hoe andere aan hun doelen werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker wow. Voor het aantal, maar nog meer voor die blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik voel af en toe nog wel de behoefte om aan te geven dat wij ook de andere kant van de medaille kennen trouwens.

   Verwijderen
 5. Heel goed verwoord! Wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken. Persoonlijk ben ik liever wat vrijer en onafhankelijk al weet ik dat ik (iets) duurder uit ben/zal zijn door het aflossen van de hypotheek.

  En haters zullen er altijd zijn, maar goed ook, anders zou het maar een saaie boel worden. Er is toch altijd wel iets positiefs in een negatieve reactie te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Simon. Die vrijheid en onafhankelijkheid is ook ons streven.

   Verwijderen