Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 januari 2020

Wie schrijft die blijft, ook in 2020

Schrijven, gewoon met pen op papier (of meestal een stift in mijn geval) daar ben ik dol op. Ik gun(de) mij niet altijd de tijd. Erg bijzonder eigenlijk, omdat ik het heerlijk vind om te doen.

Met mijn ‘verslaving’ aan notitieboekjes, maakte ik het mijzelf moeilijker door vaak in verschillende boekjes te beginnen. Om het boekje vervolgens niet vol te maken.

De afgelopen twee jaar vulde ik een Moleskine A5 boekje. Met mijn hersenspinsel, ideeën, leuke post, toegangsbewijzen van musea en nog veel meer.


En zo ziet dat er ongeveer uit :) Deze foto kwam vandaag op mijn FB pagina voorbij. Helemaal mooi plat, lekkere ‘verse blanco pagina’s’.Twee jaar later ziet het boekje er zo uit. Bijna vol. Bij terugkomst plak en schrijf ik de laatste dingen in het boekje. Voor 2020 heb ik nog geen nieuw boekje gekozen. Ik heb nog een zelfde als deze, maar ook nog andere mooie notitieboeken. (Luxeprobleem :)) 

Op Instagram volg ik een heleboel mensen die echt de prachtigste boeken hebben. Met stempels, papier, stickers en washi tape. Allemaal op elkaar afgestemd in de meest geweldige kleurstellingen. Hoe graag ik dat ook willen, ik blijk toch echt meer een praktisch plak en kwak type te zijn haha.

Ik ben benieuwd, hou jij ook iets van een dagboek bij?

Would you like to comment?

 1. Wat een prachtig notitieboekje! En een goede aankoop geweest, gezien het resultaat na 2 jaar. De beste wensen voor 2020!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ja erg fijn de Moleskine boekjes. Ik ben wat laat voor de beste wensen, maar ik wens je uiteraard wel alle goeds hoor.

   Verwijderen
 2. Ik deed ook een cursus "naar meer plezier" en daar vandaan nam ik de tip mee om mooie dingen op te schrijven. Ik kocht een boekje - maar vervolgens "komt het er niet van" om dat ook echt bij te houden. Nóg een dingetje voor op mijn voornemens-lijst(je) !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar meer plezier... Grappig, alsof je er naar toe kunt gaan. Misschien kun je je voornemens lijstje in het boekje schrijven?

   Verwijderen
 3. Wow, ben jaloers dat ie er van jou zo uit ziet! Mooi! Ik hou er van. Ik schrijf niet veel, alleen tijdens onze vakanties hou ik een soort van dagboekje bij, en dan alleen de verre reizen hoor ;-) Ik plak er dan verder niets in, dat vind ik dan weer teveel werk ofzo. Mag graag ook in zulke boekjes neuzen hoor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie je de ‘gelikte’ schrijfboekjes wel eens op sociale media? Dan hoef je op die van mij niet jaloers te zijn hoor. Ik veeg bij het zien daarvan regelmatig het kwijl van mijn toetsenbord of beeldscherm. Heb nu gekozen voor een H.ema notitieboek uit voorraad. Ook leuk, maar schrijft minder lekker.

   Verwijderen