Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 januari 2020

Weeeeekend en geld terug

Mijn vierdaagse werkweek zit er weer op. Op weg naar huis deed ik nog een ‘mystery shopping’ opdracht. Zal binnenkort mijn positieve ervaringen met de app waarmee ik dat doe beschrijven.M. had pizza’s gehaald (gewoon bij de supermarkt hoor, die met spinazie bodem vind ik zo lekker, heb ik toch het idee dat ik nog een beetje gezond eet haha). Met ons drie bespraken we de dag. Altijd een gezellig moment zo samen. We hebben het over serieuze dingen (vanavond vroeg onze dochter of wij een beetje een goed pensioen opbouwden) en we lachen om situaties van school/werk/trein.

Zometeen plof ik op de bank. Op N.etflix hebben we een nieuwe serie ontdekt. Messiah. We zijn inmiddels bij aflevering 9. Mooie boodschappen in de film en spannend gemaakt.

Vanavond was ik op zoek naar een ander hoesje voor mijn mobiel. Ik heb nu een leren hoes, met een magneet binnenhoes. Beetje zwaar, onhandig vasthouden en omdat de vakjes wat wijder zijn geworden ben ik daar dus laatst mijn bankpas uit verloren.

Nu keek ik naar een ‘pop socket’. Echt die benamingen van tegenwoordig :) Super grappige afbeeldingen en ook de mogelijkheid voor een eigen afbeelding en tekst. (7 dagen weekend zei M. direct). Wat ik ook zag was ik geld terug kon krijgen door de bestelling via Cashback NL website te plaatsen.Ik vergeet het nog wel eens. Maar bestellen via Cashback XL (affiliate link naar het bedrijf, waar je een gratis account aan kunt maken) levert bij veel bedrijven een leuk terugbetaling op. Ik blogde er in 2017 ook al eens over. Op de dag van het naakt tuinieren (<- niets geen blootfoto’s hoor haha, gewoon een oude blog uit 2017, waar M. onkruid aan het plukken was, aangekleed en wel).

Would you like to comment?

  1. Ik ben met Messiah begonnen, maar het kan me niet echt boeien. Ik ben bij aflevering twee....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een pop socket sinds FinCon: ik zag ze daar, leek me best heel handig én kon er toen eentje gratis krijgen. En ik moet zeggen: ik vind het heel praktisch, voor iemand met van die niet grote handjes. En ook handig als standaardje voor als je tv kijkt op je telefoon.

    BeantwoordenVerwijderen