Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 januari 2020

Het mysterie van de verdwenen bankpas

Zo had ik hem (of haar) nog en zo zat de bankpas niet meer in mijn mobieletelefoonhoeshouder met bankpasgleufjes, die in mijn nieuwe tas zat.

Ai... want ik heb contactloos betalen aan staan. Dus heb ik snel AL :) mijn zakgeld overgezet naar mijn spaarrekening.

Ik wachtte nog een nacht met blokkeren, want ik had de hoop dat ik het pasje op mijn werk had laten vallen. Helaas was dat niet het geval. Dus vanmorgen via de mobiele bankieren app mijn pas geblokkeerd. Vervolgens een nieuwe pas aangevraagd. Ook allemaal met een paar drukken op de knop. Lang leve het moderne tijdperk.Gelukkig is een nieuwe pas gratis. Tenminste dat geloof ik wel. Jammer genoeg krijg ik wel een nieuwe pincode. Op mijn leeftijd (hahaha, zelfspot) wordt het al wat lastiger #geintje

Would you like to comment?

 1. Reacties
  1. Nou inderdaad. Gelukkig was het mijn zakgeldpas en niet die van de gezamelijke rekening.

   Verwijderen
 2. Dat is wel balen, gelukkig kwam je er op tijd achter! Wel prettig dat een vervangende pas gratis is. Bij mijn bank kan je de pincode achteraf wijzigen, misschien dat dat bij jou ook mogelijk is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de ASN bank kan het helaas niet. Ik hoop maar dat ik een mooi/makkelijk nummer krijg.

   Verwijderen
 3. En toen ik mijn ING-bankpas kwijt was (achteraf: verkeerd opgeborgen) is die geblokkeerd en kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Kostte € 7,50 meen ik, maar ik hield wel gewoon dezelfde pincode.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel jammer, dat verkeerde opbergen :) Zelfde pincode is uiteraard wel prettig.

   Verwijderen
 4. Oh ja, prettig - had ik een tijdje terug ook - ineens mijn pincode niet meer weten, toen ik 's avonds laat in de bus naar huis stond, zonder OV-pas.... Dagenlang de verkeerde pincode ingetikt - nieuwe aangevraagd - bleek ik maar 1 (één!) cijfertje ernaast te zitten! Of ook wel: na dagenlang zoeken, ne het aanvragen van een nieuwe pas - je pas op de bodem van je handtas vinden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht je wel mee met de bus? :) Oh zonde van de nieuwe aangevraagde pas. Ik ben de mijne nog niet tegengekomen (gelukkig, want daar zou ik erg van balen).

   Verwijderen
  2. Gelukkig streek de chauffeur de hand over het hart - naar huis lopen was véél te ver geweest, zo laat op de avond....

   Verwijderen