Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 januari 2020

Groente en fruit voor de helft van de prijs

Op maandag heeft een van mijn favoriete winkels in Groningen genaamd 
Le Souk (link naar blog met o.a. recepten) 50% korting op groente en fruit. Onderweg naar huis kom ik er langs. Dus vandaag kocht ik een struik bleekselderij, wortels, aardappels en 2 komkommertjes voor 2,26 euro. 
Echt een koopje. 


Bij thuiskomst wel de ‘heeeeele maaltijdplanning’ in de war (lees spaghetti met auberginesaus die op moet schuiven naar later in de week haha).

Wat dan die koffietjes op de foto doen? Nou.... daar waren we wel even aan toe om 20.00 uur vanavond. Want, de aankopen werden verwerkt tot een hutspotje en een linzensoep. 

Ik vind het leuk om te koken, maar ik maak werkelijk een slagveld van de keuken wanneer ik dat doe. Normaal ruimt M. dat met liefde (hahaha, dat hoop ik) weer op. Alleen ging hij nog even op boodschap. Dus moest ik mijn eigen zooi ook nog opruimen. Hai. Het leven van een keukenprinses in wording gaat niet over rozen. 

Would you like to comment?

  1. Dat is inderdaad nog eens voordelig en gezond boodschappen doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn zo'n aanbieding voor groente en fruit. Zeker om dat dit ook nog eens gezond is!

    BeantwoordenVerwijderen