vrijdag 10 januari 2020

Gemiddeld 17.000 keer

Het zou leuk zijn dat ik kon typen dat mijn bloggemiddelden zo hoog waren. Of mijn e-book aanvragen :) Maar het gaat om het aantal ademhalingen per dag. Ik las vandaag een stuk in het boek Wat ik zeker weet (<- affiliate link, want ik weet nu hoe het werkt om deze te plaatsen. Ik vind wel dat je eerst bij de bieb moet kijken hoor. Daar heb ik het boek ook geleend) van Oprah Winfrey. 
De gemiddeld 17.000 keer ging over het aantal ademhalingen per dag.

Echt, ik had daar nog nooit bij stilgestaan dat het zoveel keer was. Wil binnenkort even meetellen op een dag #geintje. Ik ga wel mijn gemiddelde berekenen. Dat vind ik dan wel weer leuk om te weten.


Vanavond heb ik bewust geademd. En heeeeel rustig, want, het is weekend en ons vierpotige huisgenoot is dan maar wat blij. Dus lekker ontspannen gezeten, met twee meter kat op schoot.

Zie je mijn leuke regenboogsokken? Lijkt net of ik de doos die er achter staat aanraak, maar dat is fotobedrog. Doosje is in gebruik om hout te halen achter bij de schuur vandaan. Niet zo fotogeniek, maar hee, ik ben geen interieurblogger haha.

Vanmiddag was ik op pad met mijn moeder. Sinds kort heb ik een nieuwe app voor het uitvoeren van betaalde ‘mystery shop’ opdrachten. Mijn moeder heeft van mij ook een uitnodiging ontvangen om mee te doen en ik heb haar geholpen met de eerste opdrachten. We hadden lol en verdienden ook nog geld. 

1 opmerking:

  1. 17000 keer iets doen per dag, en dat zonder erbij na te denken! Klinkt als een leuk uitje met je moeder. Ondertussen ook nog wat geld verdienen, is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Zelf heb ik onlangs ook een blogpost geplaatst over een app waarmee je geld kan verdienen.

    BeantwoordenVerwijderen