Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
29 januari 2020

Geld verdienen met Max

Vandaag had ik mini weekend. Normaal is M. op woensdag vrij, helaas vandaag net niet, dus ik ‘vierde’ mijn weekend alleen. Ik schreef al eerder over de app waar ik onder andere Mystery Shopping opdrachten voor/mee doe.

Vandaag stonden er in een andere categorie wat opdrachten klaar. Ik had speciaal de wekker gezet, want vanaf 7.00 uur stonden de opdrachten open om te accepteren. Ik accepteerde een aantal opdrachten in de buurt van mijn woonplaats. Allemaal J.umbo supermarkten, waar ik promotie materiaal ging neerzetten van het energiedrankje wat je vleugels geeft.

Eerste winkel vond ik ‘vet spannend’, want ik had nog geen ervaring. Alles ging vrij soepel en ik ging door naar winkel twee. Daar had het personeel het promotiemateriaal al in de winkel gezet en hoefde ik alleen maar wat foto’s te maken.


Max voor het vak met worst :)

Bij winkel drie stond nog niets aan display materiaal. Ik mocht creatief aan de slag in het magazijn. Kreeg gelukkig hulp van een aardige jongen die aan het werk was. Samen zetten we de mega display op. Inclusief sportwagen en Max Verstappen kartonfiguur.

Cool om te doen hoor. Heel wat anders dan mijn dagelijkse werk. De opdrachten werden alledrie goedgekeurd en ik kreeg 42,50 euro bijgeschreven op mijn account. Leuke bijverdienste voor de woensdagmorgen of niet dan?

Would you like to comment?

 1. Resultaat ziet er goed uit! Voor de afwisseling, en als het in de buurt is, zeker een leuke bijverdienste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog! Ik kan me voorstellen dat je hierover gewoon inkomstenbelasting etc moet betalen. Dit betekent dat je al snel tussen de 36% en 52% moet afdragen bij de belastingaangifte. Het lijkt me daarom niet zo lucratief

  Hoe ga je daar mee om?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef mijn inkomsten op uit ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’. Is natuurlijk voor iedereen anders of dit dan lucratief is of niet. Voor mij in ieder geval wel. De belastingdienst heeft alle informatie op de website.

   Verwijderen