Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 januari 2020

Een tas die elk jaar 10% meer waard wordt

Gisteren wees Rose van de Verlossende Aflossers (<-link naar blog) ons op een documentaire van de NPO. (In haar blog beschrijft ze trouwens dat ze mee heeft gedaan aan een interview voor een scriptie. Wij hebben hier ook aan meegewerkt, erg interessant).

De titel van de documentaire vond ik al leuk: 
Geen gezeik, iedereen rijk. (<- Link naar NPO)

Waar alternatieven werden besproken om geld in te beleggen, in plaats van te sparen. Op een gegeven moment zat ik met mijn mond open van verbazing.

Flessen whisky, duiven en ook tassen. 
Met bedragen waar ook mijn oren van gingen toeteren :) 


Mijn tas op de foto was een kringloopvondst. Deze wordt vast niet elk jaar 10% duurder, zoals de tassen van het merk Chanel in de documentaire :) Al zou ik dat niet erg vinden haha.

Mocht je nog niet gekeken hebben, ik vond het een vermakelijk half uur. 
Wij houden ons eerst maar even bij het indexbeleggen :)

Heb jij Geen gezeik, iedereen rijk al gezien?

Would you like to comment?

 1. Jaaaa, vond het ook super. Ook al een blogje over geschreven die volgende week gepubliceerd wordt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem nog niet gezien, maar ga dat zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoorde dat het over beleggen zou gaan dus ik heb het programma opgenomen en de dag erna gekeken. Ik vond het wel interessant, maar mijn ding is het niet om in deze producten te beleggen, ben ik een te grote angsthaas voor! Dan maar een minder rijk wijf zijn! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een leuk duifje van ruim 2 miljoen... Of wat flessen drank voor luttele miljoenen, koopje toch :) Ik snap je zeker hoor. Zijn ook niet de producten waar ik in zou beleggen.

   Verwijderen