Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 januari 2020

Betaald naar de bioscoop

Het weekend begon goed vandaag. Eerst heerlijk uitgeslapen. Ik ben dol op wakker worden zonder wekker. Daarna zag ik een inspirerend filmpje (56 minuten, dus best lang) van Lady Gaga en Oprah Winfrey. 

Gemaakt voor een W.eight Watchers campagne in America. 
Link naar Instagram TV (geen aandelen hoor, gewoon oprecht geroerd en fan van Gaga en Oprah. Op de onderstaande foto zie je waarom WW voor mij misschien wel een goed idee zou zijn haha).


Dochter heeft op vrijdag een halve dag les op school. Ik haalde haar van de trein en daarna reden we langs de bakker. 
We gingen ook naar binnen hoor :) voor twee roombroodjes.
Zelfgebrouwen cappuccinootje erbij. Gezellig met zijn tweetjes.

En om de vrijdag helemaal goed af te sluiten, vanavond gingen M. en ik eindelijk naar de film Penoza, the final chapter. Heb je de film gezien?
H e f t i g. Ik ben nog aan het bijkomen. Hai, wat een bloed, spanning en sensatie. Als het goed ik krijg ik mijn bioscoop bezoek terugbetaald, want ik deed een mystery opdracht. Zou leuk zijn :) Zonder betaling is het ook goed hoor. Bloederig romantisch avondje haha.

Would you like to comment?

 1. Een fijne dag gehad dus! Genieten van de dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een leuke en gezellige tijd met de mensen die je lief zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha 'langs' de bakker rijden :-)
  Penoza werd me teveel, ook al op tv.

  BeantwoordenVerwijderen