maandag 2 december 2019

Koffietjes en financiën bespreken

Wat was het een gezellige en drukke vrijdagavond bij mijn zusje in de winkel.
Via verschillende sociale kanalen, las ik wisselende reacties over het fenomeen ‘Black Friday’Vanuit het standpunt van een lokale ondernemer gezien, zoals mijn zusje met haar kleding- en schoenenzaak, is het regelmatig een afweging om wel of niet mee te doen aan evenementen.

Gelukkig heeft iedereen recht op zijn of haar mening. Wij (NEEFje -> lang end, zusje en ik - zie foto) hebben genoten en weer veel mensen blij mogen maken met een duurzame aanvulling op hun garderobe.


Zaterdag winkelde ik voor mezelf en vond echt de meest gave broek ooit. Van Blutsgeschwister, een zwarte broek met pac man kersjes en stipjes. Helaas zitten de pacmans aan de binnenkant.
Aan het einde van de middag reed ik met de paarse Panda terug naar huis.

Gisteren was het dan weer tijd voor een koffietje met M. en het bespreken van de financiën. Wekelijks ritueel :) We hebben onze zorgverzekering aangepast. Daarnaast is de duurzaamheidslening nu volledig afgelost. En vanaf januari kan M. kiezen of hij zijn 13e maand en vakantiegeld, maandelijks uitbetaald wil hebben. Dat maakt het maandelijkse overzicht natuurlijk net wat anders.

4 opmerkingen:

 1. Hele leuke broek! Maar idd wat jammer van die pacmannetjes aan de binnenkant! Het kwam me nu niet zo goed uit, maar ik wil echt nog een keer naar die winkel toe, lijkt me zo leuk! Wel tijdens de uitverkoop natuurlijk :$

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet kunnen we een keertje samen richting Deventer. Inderdaad is het tijdens de uitverkoop NOG leuker.

   Verwijderen
 2. Wat een grappige en bijzondere broek. Maar je ziet die figuurtjes dus niet als je de broek draagt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helaas zit Pacman aan de binnenkant. Ik hoop nog dat deze werkt als vetvreter :) #geintje

   Verwijderen