Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 november 2019

Waar heb jij genoeg van? Leuke winactie van tijdschrift Genoeg.

De vraag waar heb jij genoeg van, kun je zowel negatief als positief lezen :)

Negatief heb ik nu al weer genoeg van het klamvochtige koude weer. 
Brrrr, ik ben niet gemaakt voor natte herfstdagen.

Positief, heb ik genoeg agenda’s. Tenminste, dat zou je denken haha. Ik vond nog een exemplaar die niet in mijn collectie mocht ontbreken.  De Moleskine Pocket versie van Alice in Wonderland.

Geen aanklikbare link, want ik zie dat ik eerst op cursus moet bij ome Bol om de nieuwe manier van promoten te snappen. 

Ik heb ook Genoeg tijdschriften. Als in voldoende tijdschriften, maar ook tijdschriften van het blad Genoeg 

Degenen die hier al langer lezen, weten van mijn grote liefde voor het blad. In de zomer, stond er een mini interview met mij in het zomernummer. In de rubriek ‘In de media’ op mijn blog kun je het lezen.


Nu mag ik 25 Genoeg tijdschriften (ja echt! vijfentwintig) weggeven. Van het nieuwe winternummer. Waar ook Adine van Lekker Leven met Minder in komt te staan, in de rubriek het huishoudboekje. 

Update: 12-11-2019, de weggeef actie is gesloten.

Hoe maak je kans op een gratis nummer?

Heel simpel, laat via dit formulier. Ik kies op dinsdag 12 november a.s. 25 winnaars uit en die krijgen per email bericht.

Hoe leuk is dit? 

Would you like to comment?

 1. Ik moest even slikken toen de bolle met een nieuwe manier van promoten kwam, maar het bleek verrassend simpel: kwestie van de toolbar installeren en dan wijst het zich vanzelf. Zo ging het bij mij tenminste, hopelijk bij jou ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal het nog even testen vanaf de computer. Vanaf een iPad lukt het helaas niet.

   Verwijderen
 2. Ik heb genoeg van terrasheaters, die vind ik zo stom. Ik haat niet graag, maar ik ben denk ik wel een terrasheaterhater.

  Ik heb (voorlopig) genoeg leesvoer (nog een stapeltje fysieke boeken en een lijstje digitale / luisterboeken). Dus ik sla ook even over met de winactie. Wel superleuk dat je die tijdschriften mag weggeven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik had hier nog niet op gereageerd. Terrasheaterhater is wel een geweldig woord voor scrabble.

   Verwijderen
 3. Veel boeken en hobbyspullen! Echt genieten,dat is ook belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boeken en hobbyspullen zijn zo fijn. Daar zal ik waarschijnlijk nooit een minimalist in worden. En echt genieten is ook belangrijk.

   Verwijderen
 4. Hoe leuk? Heel leuk! Want van tijdschriften heb je er nooit genoeg. Waar ik genoeg, dus veel van heb is hobbyspullen en teken en schilderspullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb genoeg van de kou alweer in nederland...Ben zo niet geboren voor dit klimaat!
  Ik heb nooit genoeg van hamamdoeken...Iedere x zie ik weer een leukere dan die ik al heb! Vooral afgelopen vakantie op Kos...Oh kijk wat een mooi materiaal en die kleuren! Het is maar goed dat mijn vriend me dan even weer tot de orde roept dat we al genoeg hebben....

  BeantwoordenVerwijderen