Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 oktober 2019

De tijd gunnen

In de Flow special, Hoe leef je het leven, staat mooie verhalen en uitspraken.


Eentje is: Je ontdekt geen nieuwe mogelijkheden door er hard naar te zoeken. En zoeken deed ik de afgelopen weken. Naar een balans. Tussen werken en vrij zijn. Tussen in- en ontspanning. Tussen geld verdienen en geld uitgeven. Tussen nieuwe dingen leren en gewoon eens vertrouwen op wat ik allemaal al weet en kan. 

De herfst vind ik in de droge versie prachtig. Alle regen en kou maakt dat ik wil emigreren naar een warm oord. Gelukkig weet ik na al die jaren dat ik het allerliefst thuisblijf in deze periode.

Zo maakten we de afgelopen weken het huis gezellig. Kochten nieuwe hoezen voor onze bank, stoel en poef. Een ander kussentje voor op de bank. Fluffy dekens. Lekker eten en drinken. Gewoon gezellig.

In de categorie handwerken, leerde ik nieuwe technieken. Een paar weken geleden leerde ik portret haken. 


En gisteren leerde ik punchen. Een soort van borduren, in dit geval met heel dik garen. Beide workshops volgde ik trouwens bij Suzanne’s handwerkshop
De workshop punchen werd gegeven door Carin van Hip Juffertje (ze verkoopt ook hele mooie zelfgemaakte tassen).De vele portretten die ik dacht te gaan haken en het vloerkleed welke ik in gepunchte versie al voor mij zag. Die hoeven niet. Het mag allemaal wel in een rustig tempo. Net als de herfst. Blaadjes loslaten en vertrouwen op wat er volgt.

Would you like to comment?

  1. De herfst kan inderdaad een uitdaging zijn. Wel de rust willen, maar vervolgens weer op zoek gaan naar invulling van die rust. Ook ik heb er mee te maken.
    Vertrouwen op wat je al weet, dat is een mooi thema.
    Zoals ik op insta al zei: supermooie handwerkjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik herken dat je dingen vaak juist vindt als je stopt met krampachtig zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen