Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 augustus 2019

Lid worden van de Rijke Wijven Club?

Het heeft even geduurd (6 jaar, 1 maand en 4 dagen om precies te zijn). Maar dat moet je ruim zien, zeggen wij thuis altijd. Op 4 juli 2013 registreerde ik de domeinnaam al. Met een vooruitziende blik ^-^De rijke wijven club. Alleen de naam vond (en vind) ik al leuk. In 2013 woonden we nog op de flat van twee hoog achter. En nu... nu kun je een clubpas kopen. 
De past kost eenmalig 8,88 euro. Het overvloedige getal 888, daar komt het bedrag vandaan.

Wat je er voor krijgt? Je eigen te ontwerpen clubpas. Met uiteraard uitleg wat je er mee kunt. In oktober start ik met de online Rijke Wijven ZIP club. 
De clubpas gaat daar een belangrijke rol in spelen. Er zijn al 5 (15/8 - alle 100) passen verkocht (jeeej) en de reacties van de ontvangers waren lovend.

Mijn idee is was om 100 clubpassen te verkopen. 

Update: 17-1-2020 De betaalde versie van de Club is gesloten. Bestaande leden hebben bericht en een waarde bon ontvangen.

Would you like to comment?

 1. 8,88 betalen, en ik weet niet wat ik ervoor krijg? Een clubpas?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, een clubpas in ieder geval :) Dit is (nog) niet voor jou Marijke. Geen probleem.

   Verwijderen
 2. Ik ben al lid van de rijke wijven club, namelijk door geen lid meer te worden van allerlei clubs waarbij je door betaling een pas van krijgt. Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga er nog even over nadenken. Het klinkt leuk - maar ik ben ook wel een beetje te gierig om "zoveel" geld uit te geven voor iets wat ik niet precies weet wat het is.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk rustig na. Er zijn nog 84 passen te koop, dus je hebt nog even :)

   Verwijderen
 4. Leuk!! Ik had me natuurlijk al aangemeld, de pas ligt hier voor m'n neus. Ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende stappen. Binnenkort even thee/koffie doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, vanaf je huwelijkreis gewoonweg geregeld haha, zo leuk. Ik app je voor een ‘date’, gezellig.

   Verwijderen
 5. Ik besloot me ook te laten verrassen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, leuk Christa, je hebt een berichtje, je pas ligt klaar.

   Verwijderen
 6. Hoi Cristel, ik word natuurlijk nooit een Rijk Wijf wanneer ik zomaar geld (8,88 euro) uitgeef,zonder te weten waar aan. Misschien wel aan gebakken lucht! Maar ik ben ook wel nieuwsgierig aangelegd en zal 8,88 euro niet zo heel snel missen als ik er niets voor terugkrijg. Bovendien, ik geef liever 8,88 uit aan gebakken lucht/en om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen dan bij de Action aan rommel die door kleine kinderhandjes in een ver vreemd land is gemaakt. Dus kom maar op met die pas, ik word lid! Groetjes Stella

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, van zomaar geld uitgeven is nog nooit iemand rijk geworden :) Dank voor je nieuwsgierigheid en vertrouwen dat het geen gebakken lucht zal zijn. Envelop ligt klaar voor je.

   Verwijderen
 7. Zou gebakken lucht overigens wel eens willen proeven. Ik denk dat Heston Blumenthal er wel iets van zou kunnen maken. Haagse bluf komt al aardig in de buurt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik heb wat na te kijken zie is. Wie is Heston? Ik zoek het op.

   Verwijderen
 8. Ik las jaren geleden je blog en kom 'm nu via Insta weer tegen. Nieuwsgierigheid wint :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dat is leuk om te lezen :) Je pasje ligt klaar, ik mail je zo.

   Verwijderen