woensdag 31 juli 2019

Interview in Plus Magazine

Een paar maanden geleden werd ik gevraagd voor een interview in Plus Magazine. Ik moest lachen, want, ja, ik nader de 50, maar dat wil ik nog niet echt toegeven haha.

Het interview werd gehouden door Deborah Ligtenberg. Zij heeft mij destijds ook voor de Flair geinterviewd (Zie in de media).

Nu zocht ze een stel, die wilde vertellen over de verschillen in geld in de relatie. Nou die verschillen zijn hier zeker. M. heeft zijn zakgeld van de afgelopen periode ingezet om te sparen, crowdfunden en beleggen. En ik.... Ach ik sponsor de locale koffiezaken vlak bij mijn werk, heb een e Bay kleinanzeigen (Duitse marktplaats verslaving, waarbij ik elke avond speur naar Filofax agenda’s. Voor de rest gaat het wel hoor :)) 

Hier is de link (klikkerdeklik) naar het interview. Op de kop PDF bestand, op een of andere manier kreeg ik het niet anders ingescand op mijn werk en draaien bij G.oogle drive lukte mij (nu) niet. 

Ons eerste gezamenlijke interview. Was erg leuk om te doen. Foto’s maken vind ik dan altijd het mindere gedeelte, terwijl M. echt door kan voor Juice Lake next topmodel. Het gemak waarmee hij voor een camera staat en beweegt. 

Ik had ook nog de titel van het bijzondere boek welke ik las beloofd.


Het boek heet Zero Limits (<- link met aandelen, boek is pas over 17 weken leverbaar zag ik ^-^) M. heeft het nu bijna uit. Daarna ga ik het nogmaals lezen. Het draait om Ho’oponopono (zoek dat maar eens op) en de mogelijke toepassingen. Er is ook nog een vervolg Het mysterie achter Zero Limits (ook een link naar bol.com). Dit boek zet ik op de verlanglijst. 

10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Als ik de tijd vind, ga ik het boek eens lezen. Het staat sowieso op mijn leeslijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Het Rijke Wijf... ik heb nog wat Filofaxagendahoezen (allen leer) liggen, was ooit een grootgebruiker! Stuur me maar een mail als je ze wilt zien / kopen … groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd interessant Nicolet. Ik heb gekeken bij je profiel voor een email adres. Zag het niet. Zou je mij anders kunnen mailen? hetrijkewijf@gmail.com

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Nou, ik weet niet of wij al Jinek waardig zijn hoor, met 40 euro zakgeld per week hahaha.

   Verwijderen
 4. Wat leuk zeg, zo'n interview. De foto is ook prachtig geworden vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het stuk gelezen! Leuk hoor. En de foto is helemaal prima :-)

  BeantwoordenVerwijderen