vrijdag 7 juni 2019

M.O.O.C, Chillpreneur en Money Mind Academy

Nee, M.O.O.C. heeft niets te maken met een koe die in het Engels loeit :) De afkorting staat voor Massive Online Open Course. Afgelopen maandag was de lancering van ‘Effective Studying’ door twee trainers van mijn werk. Voor studenten worden bij ons veel interessante en nuttige trainingen gegeven. De tijd van trainers (en van studenten) is beperkt. Dus vandaar de mogelijkheid om Improving Study Techniques gratis te volgen via het platform Future Learn. 
Ken je een student(e) in je omgeving, wijs hem of haar hier dan gerust op. 

Kijk mijn leuke bloemetjes
Vandaag begon mijn lange weekend. Na nog wat laatste regeldingen voor het werk, ging de computer uit en ik naar buiten. Op een ligbedje met mijn nieuwe boek Chillpreneur (gesponsorde link :)) Geschreven door Denise Duffield-Thomas. M. heeft het boek al bijna uit en was erg enthousiast. 
Ik ben inmiddels op bladzijde 56 en ik snap waarom. Voor mij is het heel herkenbaar. Het uitstelgedrag om iets te beginnen, dingen doen die mega veel energie kosten omdat ik er niet goed in ben. Geen of te weinig geld vragen voor zaken die mij makkelijk afgaan. Ik heb nog wat ‘Money blocks’ waar ik aan kan werken zeg maar.

Dus..... kwam het goed uit dat Adine van het blog Lekker Leven met Minder deze afgelopen week haar mini cursus Master your Money aanbood. Ik lig nog 3 van de 4 dagen achter, hahaha, niets nieuws onder de zon. Iets met prioriteiten stellen.

Ze heeft heeeeeeel hard gewerkt de afgelopen maanden. Trots op haar, want we hebben elkaar een paar keer in het echt ontmoet. Dus ik weet wat ze allemaal heeft gedaan en wat ze allemaal aan waardevolle informatie aanbiedt. Vandaag is haar Money Mind Academy geopend. Met een speciale aanbieding die alleen dit weekend geldig is. Kijk haar eens stralen op haar Instagram account

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor het delen van de Money Mind Academy!! En Chillpreneur ligt hier ook op het leesstapeltje, ik ben nu helemaal ontzettend benieuwd. Ik ga 'm er zo meteen bij pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan Adine. Ben benieuwd wat jij uit het boek van Denise haalt.

      Verwijderen