woensdag 1 mei 2019

In de gloria, in de gloooo rie aaaaa

Vandaag verjaarde ik. Maar liefst 49 lentes jong nu. 
Het was een heerlijke dag. Gisteravond had ik van M. en dochter al mijn verjaarskado’s ontvangen.
Sunflower van Elizabeth Arden van dochter en Fresh van Moschino. Allebei heerlijke geuren, dus ik kan weer een poos vooruit. Daarnaast een leuke kaart en nog een verrukkelijke reep chocola.Ik was al vroeg wakker, zat nog in mijn werkritme zeg maar. Gelukkig viel ik daarna weer in slaap, om op mijn vrije dag ruim na tien uur wakker te worden.

Van de Hema had ik een waardebon voor een gratis tompouce. Altijd fijn gratis dingen :)
Zo zaten we net na het middaguur aan de koffie met gebak. (Dochter heeft vakantie en M. neemt altijd vrij op mijn verjaardag).

In de middag ging ik met dochter nog naar de twee plaatselijke kringloopwinkels.
Ze is goed geslaagd, twee blouses, twee shirts en een jas. Ik vond een broek voor de vakantie gemaakt van hele soepele stof en een tuinplanner.

Bij thuiskomst had ik veel kaarten. Zoooo blij mee altijd. Gaan in mijn plakboek. De moeite die iemand neemt om post te versturen kan ik zeer waarderen.

Mijn ouders had ik uitgenodigd voor het bronnenbad in Bad Nieuweschans. We hebben samen gegeten en daarna gebadderd. Wat een heerlijk ontspannen verjaardag was het zo. Vrijdagavond komen een aantal vriendinnen borrelen. Nouja, zij borrelen, ik drink waarschijnlijk gewoon thee ofzo.
Haha, ben niet meer zo’n feestbeest merk ik. 

Hoe vier jij je verjaardag het liefst?


6 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd! Volgend jaar 50 - hopen we!!! Ik ga het liefste lekker uit eten met vriendin(nen), post is ook altijd héél leuk! "Vroeger" aten we tot laat in de avond, dat werd steeds vroeger, dit jaar was het al een verjaardagslunch - 50-plus zijn is ZOOO leuk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou beetje late reactie van mij. Nog bedankt hoor voor de felicitaties. Ik hoop dat ik 50+ leuk ga vinden.

   Verwijderen
 2. Nog van harte met deze mooie leeftijd! En wat fijn...die chocola is zooo lekker ;-)
  Wij vieren de verjaardagen met familie en mijn vriendin, thats it! Lekker rustig...daar houden we wel van. Veel plezier vrijdag met je vriendinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De chocola was inderdaad heerlijk Bouk. (Beetje late reactie punt nl van mijn kant)

   Verwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd! Ik vier mijn verjaardag meestal niet of gewoon iets leuks doen met het gezin En ik zorg er vaak voor dat we op vakantie zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, nog bedankt hoor. Op vakantie is ook een goed plan. Waarschijnlijk is dat volgend jaar het geval.

   Verwijderen