zondag 14 april 2019

De C van ....

Nou, ik kan wel wat woorden noemen die bij de C passen

Christel
Cappuccino
CreativiteitDe leuke beker komt bij de Kwantum vandaan trouwens.

Chaos is ook een goed woord. De laatste tijd voelde een beetje chaotisch. Iets te druk met werk, online cursussen en heel eerlijk, Friends via Netflix en mijn Candy Crush verslaving. Ook twee C’s.

Crochet (haken) had ik lang niet meer gedaan. Vorige week met het mooie weer lag ik heerlijk in mijn bikini op een ligbedje in de tuin (geen foto :)) en haakte een boodschappen netje. Nouja, NET want ik had geen zin om een proeflapje te haken. Dus ik kan veel in deze tas kwijt.


Vandaag is een heerlijke zondag om eens mijn gedachten weer lekker op een rijtje te zetten. Aankomende week werk ik maar twee dagen. Vervolgens vieren we woensdag de 17e verjaardag van onze dochter. Ze heeft al twee rijlessen gehad. Echt, voor mijn gevoel komt ze net uit mijn baarmoeder.

In mijn vrije dagen ga ik mijn ‘achterstallig’ huiswerk qua opdrachten uitwerken. Uiteraard ook lekker ontspannen en genieten van het mooie weer. 
We hebben onze (superdeluxe) vakantie geboekt. Eens zorgen dat ik al een beetje voorgebruind die kant uit kan.

In de categorie van Creativiteit. Vanaf morgen doe ik nog mee aan een 5 daagse Challenge van Marieke Blokland. Gratis deelname. 


Tijdsduur is ongeveer 15 minuten per dag. Eén aflevering van Friends minder voor mij hahaha. Nieuwe dingen leren met pen, papier en schaar. Ik ben benieuwd. 


4 opmerkingen:

 1. Leuk om weer iets van je te lezen, ik dacht al; die heeft het mega druk haha. Leuke mokken zijn dat he?
  En...waar gaat de mooie super de luxe vakantie naar toe? Wij gaan dit jaar niet op vakantie...krijgen een nieuw dak op schuur, dus ook fijn. hopen dat het net zo'n warme zomer wordt als vorig jaar dan kan ik ook in de bikini achter thuis. En wat een leuk boodschappennetje!! Ik zag ze bij de z.eeman ook hangen; ik dacht serieus dat is ouderwetsch, maar wel heul leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bij de Zeeman voor 2,99 euro zag ik. Dat kost alleen al het garen haha. En dan nog de haakuren. Ach, het is lekker ontspannend om te doen. We gaan naar een sjiek de friemel hotel/apartementen complex in Rome. Een collega was daar ooit. Via b.ooking was het nog steeds een heeeeeel groot bedrag voor een week. Maar we doen het ‘gewoon’.

   Nieuw dak op de schuur. Altijd goed. Ja, ik hoop ook weer op een zonnige zomer. De tuin is eindelijk klaar namelijk. Om de vakantie dan te compenseren is de tuin een goede plek om te verblijven.

   Verwijderen
 2. Alles met een C past wel bij jou (behalve want ze voor scheldwoorden in de USA ermee maken). Leuk tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, dat scheldwoord... :) Dank je voor het tasjes compliment. Heb ondertussen nog 1 gehaakt. Ik zie een verzameling aankomen.

   Verwijderen