Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 februari 2019

Miljonair met een gewone baan

Nee, ik ben het nog niet hoor, miljonair. Ja, in gedachten natuurlijk wel.
De gewone baan heb ik wel. In januari gestart met een nieuwe functie.
En toen werd ik ziek tijdens een weekendje weg in Antwerpen.

Een of ander hoestvirus. Werkelijk, wat heb ik gehoest zeg. Tot ik spieren verrekt had in mijn borstkas en ribben gekneusd. De chiropractor is er twee keer aan te pas gekomen om de verkramping uit mijn lichaam te halen. 
Hai, wat een ellende. 

Alle opgedane kennis van mijn eerste werkweken was volledig verdwenen in mijn wattenhoofd. Heel langzaam gaat het nu weer de goede kant op. 
Ik ben vanavond met nieuwe tabletten op kruidenbasis begonnen. Dus ik hoop dat die snel aan slaan.

Over het boek, Miljonair met een gewone baan.
M. had het al gelezen en vond het erg interessant. Toen ik bericht kreeg van de bibliotheek dat het door een andere lezer gereserveerd was, heb ik het snel uitgelezen. Alleen de laatste hoofdstukken over het indexbeleggen en de verdeling in percentages las ik vluchtig. M. gaat zich bezig houden met indexbeleggen. Dat lijkt mij wel een goed plan. Zeker een interessant boek. Helaas lukt het ons niet meer om op de leeftijd van Oeds Jan Postma miljonair te worden. Maar we hebben wel wat aanpassingen voor ons financiĆ«le plan voor 2019 bedacht. We losten vast weer wat af op de duurzaamheidslening en de hypotheek. Ik zal binnenkort even het overzicht aanpassen. 

Wij leenden het boek bij de bibliotheek. Mocht je een bijdrage willen leveren aan ons Miljonairsfonds :) dan kun je uiteraard ook via deze gesponsorde link bestellen.

Miljonair met een gewone baan

Ik ben benieuwd of je het boek al gelezen hebt en wat je er van vindt.

Would you like to comment?

 1. Wat leuk dat jullie gaan indexbeleggen, ik dacht dat jullie dat al deden. Ik ben er 2 jaar geleden mee begonnen maar door de crypto dat even tijdelijk weer opzij gezet. Dit jaar, mede de crypto nog in zijn dal ligt en daar al genoeg geld inzit, ga ik weer maandelijks alle extraatjes inleggen om die portefeuille uit te breiden.

  Het boek ken ik niet maar die miljonair met gewone baan is een belegger?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alleen belegger. Mega consuminderaar. Anti Netflix en Spotify #beetjejammer maar hee ieder zijn ding ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben er wel benieuwd naar. Ik ga het eens reserveren in de bieb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het inderdaad gelezen, vond het erg mooi om te zien dat hij al zo vroeg z'n eigen plan getrokken heeft. En ook weer een klein beetje jammer dat het blijkbaar 'stiekem' moet, omdat je anders toch vervelende reacties van de omgeving krijgt. Maar top hoe hij het gedaan heeft!

  BeantwoordenVerwijderen