dinsdag 26 februari 2019

10-10-10-10 Hemelse Hebbedingen in Deventer

Afgelopen zondag waren we in Deventer. Om onze dochter weer op te halen van een logeerpartij bij haar neef en nicht. En... om te winkelen. Bij mijn zusje in de zaak. Hemelse Hebbedingen (<- link naar de blog van Color of Joy met veel foto’s van de winkel).

Afgelopen 10 jaar heeft ze de zaak samen met een compagnon gehad. Sinds januari van dit jaar, is de winkel alleen van haar. (Met heel leuk personeel natuurlijk). Dit is mijn knappe zusje. Met prachtig krullend haar.Wij (M en dochter ook) ‘shopten’ flink. Want er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collectie. Dus gaat de oude collectie weg met 70% korting. Terwijl ik dit typ, bedenk ik dat ‘weg’ wel een echt Groningse uitdrukking is :). Ik kocht twee paar schoenen, twee broeken, een hemdje, t-shirt en twee vesten. Binnenkort ga ik even mijn kledingkast Mariekondoën. In het kader van het 10 jarig bestaan, verloot ze een hele coole fiets. 
Helaas is familie uitgesloten van deelname. ^-^Aanstaande donderdag (28-2) is de winkel van 10.00  tot 22.00u geopend. Items uit de outletkelder worden dan voor 10 euro aangeboden. (Oh woonde ik maar niet zo ver bij haar vandaan, want er ligt/hangt/staat nog heel veel moois).

Dus mocht je een keer in de buurt van Deventer zijn, echt een aanrader om langs te gaan. Kleine Overstraat 36A is het adres. Ze heeft ook een website (helaas geen webwinkel).

8 opmerkingen:

 1. Dat klinkt al een heel gezellige winkel! Helaas wonen we niet in de buurt idd...vind ik altijd zo jammer. Net als Zutphen, daar zijn ook van die leuke straatjes met winkeltjes. Ik voel een dagje weg aankomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Zuthpen is ook leuk. Daar woont een tante. Helaas niet in de buurt inderdaad. Dagje weg is altijd een leuk idee.

   Verwijderen
 2. Jullie lijken op elkaar, behalve het haar dan. Lijkt me een leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, wij vinden onszelf niet op elkaar lijken. Zusje met maatje 36. Ik meer richting XL versie :) En inderdaad heel erg verschullend haar.

   Verwijderen
 3. Oh leuk! Ben ook groningse, maar mijn zusje woont in Deventer. Ga daar regelmatig shoppen (wellicht al eens binnen geweest). Groeten Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk. Mijn zusje woonde eerst ook in Deventer. Ze hebben nu daar in de buurt een ander huis gekocht.

   Verwijderen
 4. Wat leuk! Wat balen van je spier. Fijn dat het herstel zo snel is. Bevalt je baan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de baan bevalt goed. Ik ben wel heeeeel erg moe van het vele (denk)werk en alle nieuwe dingen, maar daar moet ik mezelf maar even iets meer tijd voor geven.

   Verwijderen