woensdag 2 januari 2019

Kleine verstoring bij het rijke wijf van twee hoog achter e-book

Dachten M. en ik na tig correctie rondes werkelijk wel alle fouten uit mijn e-book te hebben gehaald, vond mijn zusje er nog 1 :) Direct aangepast. Bestand gecomprimeerd. Nieuwe link bij de mailinglijst provider doorgevoerd. Het zag er uit alsof ik er al verstand van heb zeg maar.

Vanmiddag bleek dat er geen bevestigingslink verstuurd werd vanuit de mailinglijst provider. Ik kreeg (na 17u, echt top) nog een reactie van de klantenservice. Dat veel mensen dat niet aanklikken, zo’n bevestiging. Op zich snap ik dat. Maar 108 mensen die dat niet zouden doen? Dat lijkt mij wat veel.Dus mailde ik 108 mensen de link naar het PDF bestand van het e-book.
Daar kreeg ik een aantal foutmeldingen. Volle mailbox bijvoorbeeld of iets anders. Paste ik de dubbele opt-in optie aan naar enkel. Leerde ook nog even hoe ik automatisch een mail kon laten versturen naar de bestaande lijst. Online ondernemen in turbo tempo.

Dochter kwam vandaag thuis. Ik vertelde haar over de vele aanvragen van het boek. Ze vond het stom dat ik er geen betaalde versie van had gemaakt. Konden we mooi op vakantie zei ze. Haha. Nou ik ben wel bijna toe aan vakantie. Vierkante ogen van alle schermen.

Mocht je je aangemeld hebben en de link naar de PDF nog niet ontvangen hebben, mail mij dan hetrijkewijf @ gmail . com (zonder spaties). Ik kijk er vanavond niet meer naar. Want het 4e seizoen van How to get away with Murder staat op Netflix.


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je eBook! Het ziet er erg leuk uit!

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poeh, goed hoor, maar er worden er maar een paar rijk van boeken schrijven. Velen moeten er ernaast nog iets bij verzinnen.
    Je komt zo wel in een illuster rijtje, bravo!

    BeantwoordenVerwijderen