Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 december 2018

Tot zover Sinterklaas

December. Maand van feestelijkheden en vreterij.
Dochter is 16 nu en gelooft al jaaaaaren niet meer in Sinterklaas.

Blijft trouwens raar, kinderen moeten altijd eerlijk zijn. Terwijl ouders/verzorgers en hele families gewoon jarenlang glashard liegen over de man met de witte baard en zijn kleurrijke helpers. Maar dat terzijde. 
Elk jaar kopen we nog wel een chocolade letter. De letter Q is minder veelvuldig verkrijgbaar. Meestal lukt het om deze te bewaren tot 5 december. Helaas nu niet. Gisteravond hadden we lekker de houtkachel aan. Muziek van Lady Gaga en Tony Bennett. Kopje thee, kaartspelletje en toen hadden we zin in chocola. 

Tot zover Sinterklaas dan maar weer :) De kerstboom staat trouwens ook al. 
De eerste kado’s liggen er zelfs al onder. Dochter heeft haar best gedaan om ons te verrassen. Al zong ze na het inpakken van mijn kado ‘Sinds een dag of twee’. Toen vroeg ze of ik al een idee had wat mijn kado zou zijn. Dus tot zover mijn verrassing hahaha. 

Ik heb nog geen kado’s gekocht. Wel kreeg ik van dochter op de moderne manier, via onze ‘familie’ Whatsapp groep, al haar wensen met foto’s en linken naar de webwinkel. Heel wat anders dan de handgeschreven briefjes voor de Sint met daarop de verlanglijst. Oh de nostalgie.

Would you like to comment?

 1. Mijn kinderen zijn inmiddels ook een stuk ouder, en Sinterklaas wordt daarom niet meer gevierd. Maar ik mis de gezelligheid van dat feest nog wel.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze jongste is ook al een paar jaar van haar sinterklaasgeloof afgevallen. We vieren het nog wel, maar inderdaad...de nostalgie! Het is toch anders! Vorige week had ik mijn nichtjes op de achterbank zitten en reden we langs een zwarte piet, nichtjes zwaaaaar onder de indruk! Dat mis ik dan toch wel ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las gisteren dat iemand aan haar kinderen vertelde dat ze Sinterklaas speelden. Dat vond ik erg mooi.

   Verwijderen
 3. En wat was de verrassing? CD Doe Maar? Henny Vrienten in bed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, Henny heeft de leeftijd van mijn vader. Dus nee bedankt. Kado ligt nog onder de kerstboom. Ik vermoed (gezien de afmetingen van het pakje) dat het een LP is.

   Verwijderen
 4. Overigens: heb je nog wat op je sollicitatie gehoord?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die ene ben ik op afgewezen. Niet in het bezit van een HBO communicatie diploma. Nu een nog leukere sollicitatie lopen. Morgen tweede ronde. #spannend

   Verwijderen