Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 december 2018

Postmaatje, want echte post is zoveel leuker

Wanneer je mij(n blog) al wat langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op echte post. Versturen en ontvangen. Kaartjes, brieven en pakketjes. Vandaag werd ik verrast door de Sint en twee lieve pieten.

Collega’s van het project waar ik van de zomer mee samen heb gewerkt. 
Twee A4tjes hadden ze vol gedicht. Met een lekkere letter erbij. 
Zoooo leuk en lief. 
De tijd voor (kerst)kaarten komt er weer aan. Hoewel ik begrijp dat het milieu technisch wellicht slimmer is om digitale wensen te sturen, verzend ik ze het liefst nog per post. Via een F.acebook groep kwam ik terecht bij Project Postmaatje 

Ik heb mij aangemeld om dit jaar voor een aantal mensen voor een verrassing (in de vorm van een mooie kaart) in de brievenbus te zorgen. Momenteel hebben ze genoeg schrijvers. Maar wellicht ken je ouderen die graag post vrijblijvend post willen ontvangen. 

Kaarten heb ik in overvloed en postzegels koop ik graag via de website postzegels met korting.

Ik las dat de post tarieven volgend jaar weer omhoog gaan. Dus zorg ik dat ik aan het einde van het jaar nog een bestelling doe voor de voorraad.

Stuur jij nog echte post? 

Would you like to comment?

  1. Altijd! Zo veeeel leuker dan een standaard bericht op Facebook of een Whatsapp bericht.

    BeantwoordenVerwijderen